Bálint Cseppek Hagymácska csepp 50 ml

Bálint Cseppek Hagymácska csepp 50 ml

Raktáron

 Az érrendszer és a belek kéményseprője.  Ez a készítmény 6 fajta hagyma (medvehagyma, fokhagyma, vöröshagyma, lilahagyma, gyöngyhagyma, póréhagyma) kiváló élettani hatásait egyesíti magában. .

3 234 Ft
egységár: 64,68 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999559921087
Kiszerelés:50 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bálint Cseppek Hagymácska csepp 50 ml Részletes leírás

Összetevők: Hordozó (víz és alkohol) medvehagyma (Allium ursinum), fokhagyma (Allii sativi bulbi), vöröshagyma (Allium Cepa L.), lilahagyma (Allium cepa L. convar.cepa conc.), gyöngyhagyma (Allium ophioscordon Don), póréhagyma (Allium porrum L.)

Adagolás: Naponta 3×12 csepp

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot.

A termékben üledékesedés előfordulhat, mely nem befolyásolja a termék hatását.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Healthy2015. 10. 08.

  Vesét biztos megindítja, erős ingerrel, bő vizelettel.