Vitaking D3+K2+K1-vitamin CSEPPEK  (10ml)

Vitaking D3+K2+K1-vitamin CSEPPEK (10ml)

Raktáron

D3+K2+K1 vitamin csepp az immunrendszer és a csontok egészségéért. Nem tartalmaz semmi mást, csak MCT olajat D-vitamint, K2 vitamint és K1 vitamint. .

7 041 Ft
egységár: 704,06 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561256726
Kiszerelés:10 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking D3+K2+K1-vitamin CSEPPEK (10ml) Részletes leírás

Vitaking D3-K2-K1 vitamin csepp MCT olajjal

Az MCT olaj egy közepes láncú zsírsav, melynek különlegessége, hogy emésztése jóval könnyebb, mint az átlagos, hosszú láncú zsírsavaké.

160 adagra elegendő.

Csakúgy mint a B-vitaminok esetében, a K-vitamin is egy családot jelent. Számos egymástól teljesen eltérő molekulát, teljesen eltérő élettani hatással nevezünk K-vitaminnak.

A K1-vitamin vagy fillokinon csak növényi, jellemzően sötét, zöld és leveles növényekben fordul elő és a véralvadásban játszik fontos szerepet. Ezzel ellentétben a K2-vitamin vagy menakinonok több különböző vegyületet jelentenek, amik közül eddig egy tucatot azonosítottak és neveztek el MK4… MK13 kóddal. Közülük élettani szempontból az MK4 és az MK7 bizonyult értékesnek. A csontok egészségében tölt be fontos szerepet.


K2 vitamin
A K2-vitamin elsődleges feladata, hogy szabályozza a kalcium – anyagcsere folyamatot, úgy, hogy a kalciumot a megfelelő helyre szállítja (csontok), és megakadályozza a nem megfelelő helyeken való lerakódását.

A K2-vitamin részt vesz a normál véralvadásban. Segíthet a csontok egészségének megőrzésében, hiszen részt vesz a normál csontozat fenntartásában.

Az egészséges emberek számára a K2-vitamin beszerzése nem okoz problémát, mivel az emésztőrendszerben élő baktériumok állítják elő bőséges mennyiségben. Mindazonáltal a kor előrehaladtával és az emésztőrendszer állapotának függvényében a termelés csökkenhet, sőt egyetlen antibiotikumos kezelés hatására teljesen meg is szűnhet.

D3 vitamin
A D-vitamin (D3-vitamin) zsírban oldódik, amely napsütéssel és megfelelő étkezéssel kerül a szervezetünkbe.

biztosítja a kalcium és a foszfor normál felszívódását
hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához
hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat és az egészséges izomfunkciók fenntartásához
segíti az immunrendszer normál működését
szerepet játszik a sejtosztódásban
A D vitamin előnyei:

Hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához.
Hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához.
Hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat és az egészséges izomfunkciók fenntartásához.
Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
Szerepet játszik a sejtosztódásban
Ez a Vitaking D3+K2+K1 vitamin csepp napi adagonként (2 csepp) 2000NE (50 mcg) D-vitamint tartalmaz.

Hatóanyagok 2 cseppben:
D3-vitamin 50 mcg / 2000NE
K1-vitamin 450 mcg
K2-vitamin 25 mcg

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.