Vitacell cseppek

Vitacell cseppek

Nincs raktáron

Kockacukorra, kekszre, zsemlekockára, kenyérre csepegtetni a megadott cseppszámú (Vitacell: általában 10 csepp, Celladam: általában 25 csepp) dózist. A szájban sokáig forgatni, mozgatni, szopogatni, mivel a száj nyálkahártyájáról szívódik fel.

Kosárba
EAN kód:5999881664010
Kiszerelés:5 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitacell cseppek Részletes leírás

Kockacukorra, kekszre, zsemlekockára, kenyérre csepegtetni a megadott cseppszámú (Vitacell: általában 10 csepp,Celladam: általában 25 csepp) dózist. A szájban sokáig forgatni, mozgatni, szopogatni, mivel a száj nyálkahártyájáról szívódik fel. A cseppek reggel vagy este egyaránt szedhetők. A bevételt követő húsz percben nem lehet enni, inni, fogat mosni, más gyógyszert bevenni.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 03. 28.

  Én évek óta szedem, és csak jót tudok mondani róla. Ha a téli idő előtt beszedek legalább l üveggel, akkor nem leszek beteg. Ha már elkaptam valamit, abban az esetben pedig sokkal hamarabb gyógyulok meg.

Anonim Felhasználó2019. 03. 19.

  Én már 10 ėve használom a Vitacellt.Egyedül azt hianyolom az OÉTI engedély száma nincs rajta, az eredeti gyártáson rajt volt,amit még Kovács Ådam gyártatott le,3s tőlük lehetett vásárolni.

Anonim Felhasználó2019. 02. 24.

  Amióta szedem, nem voltam még csak náthás sem!

vidámfazon2018. 12. 15.

  Pár nap szedése után jelentkeztek nagyon pozitív hatásai

  Egyelőre semmi rosszat nem tapasztalok

Anonim Felhasználó2018. 03. 08.

  Nagyon jó immunerősítő.

Anonim Felhasználó2017. 12. 17.

  8 éve szedem.Remélem ebben az új forgalmazásban sem csalódok,Az eredeti Vitacell most nem kapható,mivel meghalt Kovács Ádám a feltaláló.Azon a dobozon ott volt az OÉTI:9852/2011 szám is, a jelenlegin EU van írva.

Anonim Felhasználó2017. 11. 26.

  Megelőzi a daganat kiújulását és az áttétek kialakulását.

Anonim Felhasználó2017. 09. 07.

  A terméken, (dobozon) nincs feltüntetve a OÉTI szám!!!!

Még több mutatása