BioCo Pecsétviasz gomba kivonat

BioCo Pecsétviasz gomba kivonat

Raktáron

Pecsétviaszgomba kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta.

4 818 Ft
egységár: 80,3 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998607102454
Márka:BioCo
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

BioCo Pecsétviasz gomba kivonat Részletes leírás

A Ganoderma lucidum, azaz a pecsétviaszgomba (japán nevén Reishi, kínai nevén Ling Zhi) az egyik legnagyobb becsben tartott gombafajta Ázsiában. A köznyelvben a "gombák királynője"-ként emlegetik, hiszen számos felhasználási területen, több száz éve alkalmazzák. Európában még kevéssé ismert, az immunrendszer egészséges működésére gyakorolt lehetséges kedvező hatását jelenleg is vizsgálják.


A készítmény gyártásához nem a pecsétviaszgomba porított őrleményét, hanem annak magas poliszacharid koncentrációjú (30%) kivonatát használjuk.

Adagolás: Felnőtteknek naponta 2 tablettát bő folyadékkal lenyelni.

Összetevők: Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba/reishi) gomba kivonat (200 mg/tabletta); tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); csomósodást gátlók (talkum, szilícium-dioxid)

Hatóanyagok  2 tablettában: Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) kivonat 400 mg
-ebből poliszacharidok 120 mg

Tárolás: A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz helyen, napfénytől védve, szobahőmérsékleten (15-25 °C között)!
 
Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2020. 02. 26.

  Már nagyon sok ismerősömnek ajánlottam ezt a terméket az immunrendszer erősítő hatása miatt.

Anonim Felhasználó2020. 01. 21.

  Nagyon jó termék!