Myco crystal süngomba 250 db

Myco crystal süngomba 250 db

Raktáron

A Süngomba őrlemény immunerősítő, memória javító hatású, sikeresen alkalmazható gyomorfekély, gyomorhurut kezelésére, gátolja a szarkóma-180 okozta rosszindulatú daganatok képződését. .

21 929 Ft
egységár: 21 929,47 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999567721846
Márka:Vitaactive
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Myco crystal süngomba 250 db Részletes leírás

Emésztőrendszeri nyálkahártya gyulladás, nyelőcső, gyomorrák, bélrák és fekély elleni hatással rendelkezik. Rákellenes, immunrendszer, memória javító hatású.

Süngomba (Hericium erinaceus), oroszlánsörény gomba vagy más néven cseppkőgomba:
Nagyszámú irodalmi adat áll rendelkezésre, mely a süngomba táplálkozásbiológiailag releváns beltartalmi értékeire irányuló vizsgálatokat ismerteti. A süngomba legfontosabb tulajdonsága a sokoldalú farmakológiai hatása. A távol-keleti országok e tekintetben is előttünk járnak, sok egyéb gombafaj mellett tradíciói vannak a süngomba gyógyászatban történő felhasználásának.

Tudományos kísérletek igazolták, hogy a süngombában található poliszacharidok és polipeptidek gátolják a szarkóma-180 okozta rosszindulatú daganatok növekedését. Q. Y. Yang kínai és S. C. Jong amerikai kutatók hasonló eredményre jutottak: a süngomba összetevői gátolják a szarkóma-180 okozta rosszindulatú daganatok képződését valamint az Erlich-Aszites karcinómát a ráksejtek DNS- és RNS-szintézisének megakadályozásával.

További kísérletekben bizonyosodott be, hogy a gomba sikeresen alkalmazható gyomorfekély, gyomorhurut kezelésére. A préslé koncentrátumából előállított készítmények hatásosnak bizonyultak a nyelőcső- és a gyomorrák vagy emésztőrendszeri fekélyek kezelése esetében. Kínában 1977 óta gyógyszernek minősül. Nem elhanyagolható e gombafaj immunrendszerre gyakorolt pozitív hatása sem. A süngomba a Távol-Keleten (ellentétben az európai viszonyokkal) nem tartozik a ritka fajok közé. Kezdetben a természetben gyűjtött termőtesteket hasznosították.

Kutatások alapján igazolták:
Emésztőrendszeri nyálkahártya gyulladás elleni hatását.
Nyelőcső, gyomorrák, bélrák és fekély hatását.
Rákellenes hatását.
Immunrendszer segítő hatását.
A memória javításában fontos szerepet játszhat.

Összetevők: Süngomba (Hericium erinaceus) őrlemény, Flavin7 Bioflavonoid complex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), kapszula borítása: zselatin.

Felhasználási javaslat: 3X1 kapszula/nap. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Figyelmeztetés: Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.