Max Immun AQuanaX - Különleges gombakivonat

Max Immun AQuanaX - Különleges gombakivonat

Nincs raktáron

Különleges gombakivonat. Természetes módon támogatja a szervezet egészséges vizelet háztartását. A termék polysaccharidokat tartalmaz. Fő hatóanyaga, a különleges Esernyőgomba kivonat. .

Kosárba
EAN kód:5999882994147
Márka:Varga gyógygombák
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Max Immun AQuanaX - Különleges gombakivonat Részletes leírás

Különleges gombakivonat. Természetes módon támogatja a szervezet egészséges vizelet háztartását. A termék polysaccharidokat tartalmaz. Fő hatóanyaga, a különleges Esernyőgomba kivonat.

Átlagos adagolás: 2x1 kapszula. Kezdje az adagolást napi 1 kapszulával, majd 4-5 nap után felemelheti 2x1 kapszuláig a dózist. Állapottól függően 3x1 kapszuláig növelhető. Személyre szabott adagolási javaslat miatt hívja információs vonalainkat, hiszen az adagolást befolyásolhatja a kor, illetve az egészségi állapot.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.