Biotech collagen liquid trópusi gyümölcs 1000 ml

Biotech collagen liquid trópusi gyümölcs 1000 ml

Raktáron

A BioTechUSA Collagen Liquid terméke az adagonkénti 11 g mennyiségű kollagén mellett vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz. A termékben található C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképzéséhez, ezen keresztül pedig nemcsak a bőr és az erek, de a csontozat, a porcok, a fogak, és a fogíny normál állapotának fenntartásához is.

9 155 Ft
egységár: 9,15 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999076238613
Márka:Biotech
Kiszerelés:1000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech collagen liquid trópusi gyümölcs 1000 ml Részletes leírás

A BioTechUSA Collagen Liquid terméke az adagonkénti 11 g mennyiségű kollagén mellett vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz. A termékben található C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképzéséhez, ezen keresztül pedig nemcsak a bőr és az erek, de a csontozat, a porcok, a fogak, és a fogíny normál állapotának fenntartásához is. A termékben található szelén, mangán, illetve C-vitamin pedig a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében játszanak szerepet. Az összetevők közül nem hagyhatjuk ki a D3-vitamint sem, ami többek között hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
Összetevők: ivóvíz, hidrolizált kollagén 44%, étkezési sav (citromsav), L-aszkorbinsav, aromák, tartósítószer (szorbinsav), édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz), kolekalciferol, piridoxin-hidroklorid, mangán-szulfát, nátrium-szelenit, színezékek [karotinok, béta-apo-8’-Karotinal (C 30)].

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.