Bioco Osteofemin 60 db

Bioco Osteofemin 60 db

Nincs raktáron

8 féle hatóanyagot tartalmazó készítmény osteozid® formulával, speciálisan 50 év feletti nőknek kifejlesztve.  .

Kosárba
EAN kód:5998607103215
Márka:BioCo
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioco Osteofemin 60 db Részletes leírás

A BioCo OSTEOFEMIN® a hatóanyagok gondos megválogatásával, speciálisan 50 év feletti hölgyek számára készült. 8 féle aktív összetevője közül a kalcium és a D-vitamin hozzájárul a csontok ásványianyag-veszteségének csökkentéséhez a változókor után lévő nőknél.1

A BioCo OSTEOFEMIN® elsőként tartalmazza azt az OSTEOZID® formulát, amely a csontokra jótékonyan ható K-vitaminok (K1 és K2) mellett nagy koncentrációban biztosítja a kurkuma értékes hatóanyagait, az egyes kurkuminoid vegyületeket. A kurkuma elősegíti a csontok és ízületek egészségének megőrzését. Mindezek mellett a növényi eredetű rezveratrol hozzájárul az esetlegesen előforduló menopauzás tünetek enyhítéshez.

Magas mennyiségben, komplexen tartalmazza a K-vitamin mindkét formáját (K1- és K2-vitamin), amely részt vesz a normál csontozat fenntartásában.
Kizárólag All-Trans menakinon-7 formában tartalmaz K2-vitamint, védett, mikrokapszulába zárt formában.
Magas koncentrációban tartalmazza a kurkuma értékes hatóanyagait, az egyes kurkuminoid vegyületeket. A kurkuma elősegíti a csontok és ízületek egészségének megőrzését. (Összes kurkuminoid tartalom min. 95%, melyből kurkumin 70-85%, demetoxi-kurkumin 15-25%, bisdemetoxi-kurkumin 2-8%)

Adagolás: 50 éves vagy annál idősebb nők számára napi 2 filmtabletta folyamatos szedése javasolt. A tablettákat étkezés után 1-2 órával bő folyadékkal javasolt bevenni. Nyelési nehézség esetén a tabletta kettétörhető, vagy porítható.

Összetevők: kalcium-citrát; fényező anyagok (zsírsavak, polivinil-alkohol, polietilénglikol); kurkuma kivonat; cink-citrát; színezékek (titán-dioxid, vas-oxidok); rezveratrol; mangán-szulfát; króm(III)-pikolinát; fitomenadion; menakinon-7; kolekalciferol
89,7 g / 60 db
(60 db 1,495g-os filmtabletta)

Komplex hatóanyag-összetétel:
A kalcium és a D-vitamin hozzájárul a csont ásványianyag-veszteségének csökkentéséhez a változókor után lévő nőknél. (A kalcium és D-vitamin ilyen irányú jótékony hatása 50 éves vagy annál idősebb nők számára legalább napi 1200 mg kalcium és 20 µg D-vitamin valamennyi forrásból származó bevitelével érhető el.)
A D-vitamin további előnye, hogy hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához.
A növényi eredetű rezveratrol hozzájárul az esetlegesen előforduló menopauzás tünetek enyhítéséhez.
A készítmény kizárólag szerves kötésű formában biztosítja a kalcium, cink és króm hatóanyagokat.
A készítmény mangán tartalma hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez és a normál csontozat fenntartásához.
 
OGYÉI notifikációs szám: 21941/2019

Figyelmeztetés:K-vitamin tartalma miatt a termék fogyasztása kumarin típusú véralvadásgátlót szedő egyéneknek nem javasolt. Véralvadásgátló gyógyszereket szedőknél fokozhatja a vérzések kockázatát. Epehajtó hatása miatt epeköves betegeknek nem javasolt. Terhesek nem szedhetik, az esetleges méhösszehúzó hatás miatt. A vér vagy vizelet magas kalciumszintje, vagy kalciumtartalmú vesekövesség esetén alkalmazása nem ajánlott! Vese- máj- és epeúti megbetegedésben, illetve szívelégtelenségben szenvedők a készítmény szedését beszéljék meg kezelőorvosukkal!

Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Nyelési nehézség esetén a tabletta kettétörhető, vagy porítható.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.