Bioco Vegan  C+D Duo 1000Mg C-Vitamin+Alga D3-Vitamin 90 db

Bioco Vegan C+D Duo 1000Mg C-Vitamin+Alga D3-Vitamin 90 db

Raktáron

BioCo 100% VEGAN C+D Duo C-vitamin 1000 mg + Alga D3-vitamin 2000NE filmtabletta 90 dbA nyújtott felszabadulású 1000mg C-vitamin mellett a készítmény 2000 NE speciális, algából származó D3-vitamint tartalmaz, amely gondoskodik arról, hogy vegán étrendet követve is biztosíthassuk a megfelelő D3-vitamin bevitelt.

5 545 Ft
egységár: 61,61 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998607103574
Márka:BioCo
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioco Vegan C+D Duo 1000Mg C-Vitamin+Alga D3-Vitamin 90 db Részletes leírás

BioCo 100% VEGAN C+D Duo C-vitamin 1000 mg + Alga D3-vitamin 2000NE filmtabletta 90 db

A nyújtott felszabadulású 1000mg C-vitamin mellett a készítmény 2000 NE speciális, algából származó D3-vitamint tartalmaz, amely gondoskodik arról, hogy vegán étrendet követve is biztosíthassuk a megfelelő D3-vitamin bevitelt.

D-vitamin

A D-vitamin alacsony szintje, hiánya nemcsak a csontritkulás esélyét növeli meg, de szív- és érrendszeri problémákhoz, autoimmun betegségek vezethet.
A megfelelő mennyiségű D-vitamin pótlása növeli a kalcium és a foszfor felszívódását, ezzel erősíti a csontokat és a fogakat, lehetővé teszi az ízületek megfelelő működését, javít rugalmasságukon, hozzájárul a magas vérnyomás csökkentéséhez, C-vitaminnal együtt pedig megerősíti az immunrendszert, segít elkerülni a fertőzéseket, illetve gyorsabb gyógyulást biztosít.
Táplálékkiegészítő formájában fogyasztva tiszta formában juthat a szervezetbe, felesleges zsírtartalom nélkül.

A D-vitamin hozzájárul:

az egészséges csontozat és izomfunkció, valamint
a normál fogazat fenntartásához
az immunrendszer normál muködéséhez
C-vitamin

A legnagyobb mennyiségben szükséges vitamin. Elsősorban a nátha és a megfázás elleni természetes gyógyszerként ismert. Az első tünetek megjelenésekor elkezdett magasabb dózisú C-vitamin szedése akár 30 százalékkal is csökkentheti a betegség időtartamát, emellett jelentősen enyhíti a betegséget kísérő tüneteket. Bizonyítottan erősíti az immunrendszer működését, növeli az ellenálló képességet a fertőzésekkel, betegségekkel szemben, egészségesen tartja az érrendszert, megerősíti a kötőszöveteket, az inakat, ínszalagokat, az ízületeket és a fogínyt. Megelőző szerepe lehet a szívproblémák kialakulásában.

A C-vitamin hozzájárul:

az ideg- és immunrendszer normál működéséhez
a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez

Adagolás: Felnőtteknek naponta 1 filmtablettát bő folyadékkal lenyelni.

Összetevők: L-aszkorbinsav; tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, hidroxipropil-metil-cellulóz);fényező anyagok (zsírsavak, polietilénglikol); csomósodást gátlók (zsírsavak magnéziumsói); stabilizátor (polivinil-alkohol); színezékek (titán-dioxid, vas-oxidok); kolekalciferol (alga eredetű).

Hatóanyagok 1 tablettában: C-vitamin 1000 mg 1250%, D3-vitamin (alga eredetű) 50 μg (2000 NE)** 1000% *NRV%: Vitaminok, és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőttek esetében) **NE (Nemzetközi Egység)

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.