Fatbond Kapszula 90 Db

Fatbond Kapszula 90 Db

Raktáron

FATBOND® kalóriamegkötő, étvágycsökkentő, nassolásgátló és fogyasztó bélflóra helyreállító kapszulaA FATBOND® az első forradalmian új kalóriamegkötő, anyagcseregyorsító, testsúlycsökkentő orvostechnikai eszköz, amely újraaktiválja a jótékony, fogyasztó emésztőflórát.

10 936 Ft
egységár: 121,51 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883694114
Márka:Fatbond
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Fatbond Kapszula 90 Db Részletes leírás

FATBOND® kalóriamegkötő, étvágycsökkentő, nassolásgátló és fogyasztó bélflóra helyreállító kapszula

A FATBOND® az első forradalmian új kalóriamegkötő, anyagcseregyorsító, testsúlycsökkentő orvostechnikai eszköz, amely újraaktiválja a jótékony, fogyasztó emésztőflórát. Újra képessé tesz a súlyvesztésre. Klinikailag bizonyított hatás, megoldás ideális testsúlyod eléréséhez és megtartásához.

Hogyan lehet egy kapszula orvostechnikai eszköz? A FATBOND® olyan fogyókúrás innováció, amelynek speciális, prebiotikus hatású növényi rostjai megkötik a táplálékkal bevitt cukrok és zsírok jelentős részét, amelyek természetes úton távoznak a szervezetből! Ugyanakkor visszaállítja a fogyasztó bélflóra egyensúlyát, ismét képessé tesz a sikeres fogyásra!

A FATBOND® egyedülálló módon egyesíti az éhségérzet csillapítás, anyagcsere gyorsítás, kalóriamegkötő hatás, és a bélflóra-egyensúly helyreállítás jótékony hatásait.

Egy kapszula, amely orvostechnikai eszköz? A FATBOND® olyan fogyókúrás innováció, ami rendhagyó módon, több irányból támogatja a fogyást. Bizonyított hatásmechanizmusával tartós megoldást kínál az ideális testsúlyod eléréséhez és megőrzéséhez.

- Éhségérzet csillapító, nassolásgátló hatás
- Kalóriablokkolás (akár napi 462 kCal értékű zsír és szénhidrát megkötése)
- Prebiotikus fogyasztó hatás: helyreállítja a fogyasztó hatású baktériumok arányát a bélflórában
- Anyagcsere gyorsítás
- Cukormentes, gluténmentes, laktózmentes, vegán, tartósítószert nem tartalmaz
 

Hatékonyságát számos klinikai vizsgálat bizonyítja. Receptúráját 3 szabadalom védi, orvostechnikai eszköz minősítésű termék.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 11. 02.

  Amit ígér, azt kapom.