BiotechUsa Caffeine And Taurine 60 db

BiotechUsa Caffeine And Taurine 60 db

Raktáron

TAURIN ÉS KOFFEINTARTALMÚ KAPSZULA. .

3 224 Ft
egységár: 3 224,1 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999076234196
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

BiotechUsa Caffeine And Taurine 60 db Részletes leírás

A Caffeine + Taurin az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.

100%-ban gluténmentes termék!

Mit tartalmaz a Caffeine + Taurine kapszula?
1 adagban(1 kapszula):

80 mg koffein
600 mg taurin

Felhasználási javaslat
Vegyen be napi 1 kapszulát egy pohár vízzel. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Kiszerelés: kapszula, 60 kapszula (60 adag)

Összetevők
Taurin 70,7%, kapszulahéj [zselatin, fényezőanyag (sellak), színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok), savanyúságot szabályozó anyag (ammónium-hidroxid), savanyúságot szabályozó anyag (kálium-hidroxid)], koffein 9,4%, maltodextrin.

Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

Hatóanyagok

Napi adag: 1 kapszula I Adagok száma a termékben: 60

1 kapszulában

Taurin

600 mg

Koffein

80 mg

FIGYELMEZTETÉS: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Koffeint tartalmaz (80 mg/kapszula). Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára, illetve szívbetegségben, magas vérnyomásban vagy koffeinérzékenységben szenvedőknek nem ajánlott!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.