Bitterstern kräutertropfen étrend-kiegészítő aromás keserű gyógynövények kivonata 50 ml

Bitterstern kräutertropfen étrend-kiegészítő aromás keserű gyógynövények kivonata 50 ml

Raktáron

A keserű anyagok révén étvágycsökkentés, méregtelenítés, édesség fogyasztásának csökkenése, jó közérzet megteremtése, zsíros ételek semlegesítése, májfunkciók-, emésztés segítése. A keserű anyagok fogyasztása jobb immunrendszert eredményez, serkentik az emésztőnedveket (májat, epét, hasnyálmirigyet, vékony- és vastagbelet).

8 945 Ft
egységár: 178,9 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4260104930344
Márka:Bitterstern
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bitterstern kräutertropfen étrend-kiegészítő aromás keserű gyógynövények kivonata 50 ml Részletes leírás

A keserű anyagok révén étvágycsökkentés, méregtelenítés, édesség fogyasztásának csökkenése, jó közérzet megteremtése, zsíros ételek semlegesítése, májfunkciók-, emésztés segítése.
A keserű anyagok fogyasztása jobb immunrendszert eredményez, serkentik az emésztőnedveket (májat, epét, hasnyálmirigyet, vékony- és vastagbelet). A szív-és érrendszert is védik. Serkentik a nyálkiválasztás és a gyomornedv képződését is, ami növeli az emésztőenzimek termélését.
Fogyasztási javaslat: 7-10 cseppet vízben, teában vagy joghurtban elkeverve étkezés előtt vagy után fogyasszunk napi 2 maximum 5 alkalommal. Az ajánlott napi adagot nem szabad túllépni.
Összetevők: alkohol, víz, levendulavirág, cickafark,
galangal gyökér, enciángyökér, angyalgyökér,
édeskömény gyümölcsök, kömény, fahéj kéreg,
pitypang gyökér, majoránnafű, gyömbér
gyökér, keserű narancshéj, szegfűszeg,zedoárgyökér, izlandi moha, kardamom
gyümölcsök, koriander gyümölcsök

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.