Cardio super flavin 7+ kapszula 100 db

Cardio super flavin 7+ kapszula 100 db

Raktáron

A Cardio Flavin7+ Super Pulse növényi flavonoidok, cseresznye- és meggyszár, valamint gyógynövények (galagonya, kökény) szívműködést és keringést támogató komplexe. .

12 241 Ft
egységár: 12 241,42 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999567720092
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Cardio super flavin 7+ kapszula 100 db Részletes leírás

A flavonoidok kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy a sejtfalakban gátolják a zsírsavak oxidációját. Csökkentik a koleszterinszintet, azaz mérséklik az érelmeszesedés veszélyét, növelik az érfalak rugalmasságát, és védőhatást fejtenek ki a trombózis ellen.
A flavonoidok főleg az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és a bélrendszerben szívódnak fel.
A flavonoid típusú vegyületek megköthetik a szabadgyököket és antioxidáns hatással rendelkeznek. (Az antioxidánsok olyan stabil molekulák, melyek az instabil oxidánsokhoz kötodnek és semlegesítik azokat. Az oxidánsokat mindig is összefüggésbe hozták a szívbetegséggel és a korai öregedéssel.)
Stressz okozta szív- és érrendszeri betegségeket a flavonoidok rendszeres fogyasztásával megelőzhetjük.

A flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere termékei, melyek a polifenol típusú vegyületek csoportjába tartoznak.
A kapszula flavonoid tartalma, a FLAVIN7 gyümölcseinek liofilizált koncentrátuma. A flavonoidok kiváló élettani hatását számos külföldi és hazai klinikai és laboratóriumi vizsgálat igazolja.

Cseresznye- és meggyszár:
Erősíthetik a szívműködést, valamint lehetséges infarktust megelőző hatását sem utasíthatjuk el.
A tudományos álláspont szerint a teljesítménycsökkenés, idős szív, szívtáji nyomó és szorító érzés, ritmuszavarok enyhe formájának kiegészítő kezeléseként jól alkalmazható.
Ellenjavallatok nem ismeretesek, de természetesen orvosi kezelésre van szükség, ha a panaszok túlmennek az enyhe zavarokon.
Bizonyított, hogy tartós fogyasztása esetén sem kell tartanunk mellékhatástól.

Galagonya:
A B1-vitamin, más néven Tiamin jelentős szerepet játszhat a szénhidrát-anyagcserében, segítheti a szénhidrátok elégését, valamint létfontossábú szerepet tölthet be az idegrendszer, az izmok és a szív normális működésében.

Kökény:
A Kökényt a gyógyászatban a szív- és érrendszeri betegségek kezelésére ajánlják, és használták már az ókorban is. A bogyónak jelentős a C vitamin tartalma 60mg/100g, valamint különösen gazdag értékes gyümölcssavakban.
Fanyar termése zsírcsökkentő, anyagcsere fokozó hatása révén enyhe fogyasztó, vizelethajtó, és vesetisztítóként is alkalmazható. A kökénykészítmények tisztítják a vért, és erősítik a szervezetet.

L-Arginin:
Az L-arginin egy aminosav, a fehérjék egyik építőköve. Ez egy szemi-esszenciális aminosav, és bár a szervezet elsősorban a táplálékból jut hozzá, felléphet L-arginin-hiány. Az 1998-as, Nobel-díjjal jutalmazott felfedezés a nitrogén-monoxid (NO) sejtek közötti kommunikációban betöltött szerepéről további érdeklődést váltott ki az L-argininnel kapcsolatban. A szervezeten belül az L-arginin a nitrogén-monoxid előállításának legfőbb forrása, amely ellazítja az ereket és a vérkeringés javítása révén csökkenti a szív terhelését. Az arginin hozzájárulhat az egészséges vérkeringés fenntartásához.
L-Taurin:
A taurin az emberi szervezetben is jelentős mennyiségben előforduló kéntartalmú, aminosavval rokon vegyület. Hiánya szívműködési zavarokhoz, a központi idegrendszer fejlődési rendellenességeihez, a retina degradációjához és egyéb patológiás tünetekhez vezethet. Elengedhetetlen egyes szövetek (mint a szívizom) normális működéséhez. Az inzulinhoz hasonlóan elősegíti a glükóz sejtekbe áramlását, ezáltal nőhet a fizikai teljesítőképesség, csökkenhet a vércukorszint.
Koenzim Q10:
A Q10 koenzimnek főszerepe van a sejtek energiatermelésében, csökkenti az oxidációs folyamatokat a vérben és javítja az érfal működését. Kettős vak palcebokontrollos vizsgálatban igazolták, hogy a Q10 csökkentheti a káros oxidációs folyamatokat az artériák falában. Ennek következtében az érfalak rugalmassága jelentősen nőtt. A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához.
Magnézium:
Az 50-es években végzett híres Framingham vizsgálat során majd 5000, 20 éves emberen végeztek megfigyeléseket. A kutatók megfigyelték, hogy minél magasabb a vér magnézium tartalma, annál kevesebb a szív- és érrendszeri megbetegedés. A magnézium nélkülözhetetlen a szív egészségének megőrzéséhez és megfelelő működésének fenntartásához. A megfelelő magnézium ellátottság hozzájárulhat a normál vérnyomás fenntartásához.
Rezveratrol:
Az amerikai Connecticut Egyetem kutatómunkatársai kísérleteik során mesterséges szívinfarktust idéztek elő állatokban, és úgy találták, hogy a rezveratrol jelentős mértékben csökkenti a szívinfarktus miatt bekövetkezett szívizom-károsodásokat.
Likopin:
Segítheti a szív- és érrendszer egészséges működésének fenntartását. Hozzájárulhat a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez, Hozzájárulhat az artériafal rugalmasságának megőrzéséhez. Hozzájárulhat a keringési/szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez.

Egyéb összetevők:
B-vitaminok, C-vitamin, D-vitamin, Béta-karotin, Rhodiola rosea - Rózsagyökér

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.