Dr.Chen Pajzsmirigy Stressz-Kontroll Kapszula

Dr.Chen Pajzsmirigy Stressz-Kontroll Kapszula

Nincs raktáron

A pajzsmirigy normál működéséhez és a nyugodt állapot fenntartásához, akár változó korban i.

Kosárba
EAN kód:5999561421919
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Pajzsmirigy Stressz-Kontroll Kapszula Részletes leírás

Pajzsmirigy Stressz Kontroll étrend-kiegészítő  kapszula- 60db
JÓD MENTES

A pajzsmirigy normál működéséhez és a nyugodt állapot fenntartásához, akár változó korban is.

A szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A macskagyökér-kivonat (Valeriana) hozzájárul a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez, az optimális relaxációhoz, támogatja a jó minőségű alvást. A citromfű-kivonat segít fenntartani a pozitív hangulatot, támogatja a relaxációt, hozzájárul a nyugodt pihenéshez, az egészséges alváshoz. Az eleuthero ginseng-kivonat támogatja a mentális, fizikai kapacitást gyengeség, kimerültség, fáradtság esetén. A komlóvirág-kivonat segít megbirkózni a változó korban jelentkező kellemetlen tünetekkel, mint pl hőhullám, izzadás, nyugtalanság, ingerlékenység, hozzájárul az egészséges alváshoz. A bazsarózsa hozzájárul nők egészségének fenntartásához, enyhíti a menopauza tüneteit, normalizálja az idegrendszer működését. A B6-vitamin részt vesz az idegrendszer normál működésében. A folsav hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

Összetevők: macskagyökér-kivonat, zselatin, L-lizin, bazsarózsagyökér-kivonat, aloe gél, citromfű-kivonat, eleuthero ginseng-kivonat, komlóvirág-kivonat, nátrium-szelenit granulátum (maltodextrin, nátrium-citrát (stabilizátor), kalcium-karbonát (csomósodást gátló), nátrium-szelenit), folsav, zsírsavak magnézium sói (csomósodást gátló), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), titán-dioxid (színezék)

Adagolás: naponta 1 kapszula, javasolt az esti órákban bevenni.

Aktív anyagok napi 1 kapszulában: macskagyökér-kivonat: 100 mg, bazsarózsagyökér-kivonat: 60 mg, citromfű-kivonat: 30 mg, komlóvirág-kivonat: 30 mg, eleuthero ginseng-kivonat: 30 mg, B6-vitamin: 1,4 mg (NRV100%), folsav: 200 µg (NRV 100%), szelén: 55 µg (NRV 100%). NRV: napi beviteli referenciaérték felnőttek számára

Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett időpontig.
OGYÉI notifikációs szám: 23210/2020

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Macskagyökér (Valeriana) alkalmazása gépjárművezetéskor fokozott körültekintést igényel. Fokozhatja a barbiturátok, alkohol és a benzodiazepinek szedatív hatását.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.