Herbaferm prefer v étrend-kiegészítő kapszula 14 db

Herbaferm prefer v étrend-kiegészítő kapszula 14 db

Raktáron

Prebiotikus, természetes fermentációval feltárt rosttartalmú étrend-kiegészítő kapszula. A Prefer HF400 azzal a céllal került kifejlesztésre, hogy fokozza a Herbaferm étrend-kiegészítő cseppek kedvező hatását, a rebiózist, továbbá • Segítse a bélrendszeri irritációk csillapodását.

5 439 Ft
egységár: 388,49 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999541574017
Márka:Herbaferm
Kiszerelés:14 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbaferm prefer v étrend-kiegészítő kapszula 14 db Részletes leírás

Prebiotikus, természetes fermentációval feltárt rosttartalmú étrend-kiegészítő kapszula.

A Prefer HF400 azzal a céllal került kifejlesztésre, hogy fokozza a Herbaferm étrend-kiegészítő cseppek kedvező hatását, a rebiózist, továbbá
• Segítse a bélrendszeri irritációk csillapodását.
• Erősítse a bélfal védővonal funkcióját.
• Támogassa a táplálékkal bevitt és a diszbiózis miatt termelődő méreganyagok kiürítését, hatástalanítását.
• Járuljon hozzá a kedvező bélflóra kialakításához és a bélhámsejtek, bél mikrobiom kommunikáció/felismerés folyamatához.
Összetétele:(400 mg töltőtömegű kapszulánként):
• természetes fermentációval feltárt gyógynövényrost 200 mg (kamilla, cickafark, csipkehús, bodzavirág, propolisz, tölgykéreg, fehér üröm)
• fulvosav 115 mg
• huminsav 48 mg
• C-vitamin 28 mg
14 db 100 mg-os növényi alapú kapszulában.
Összetevői a Herbaferm cseppek receptúráját alkotó gyógynövények feltárt rostjai, fulvo- és huminsav, valamint C-vitamin.
A gyógynövényrostok biztosítják az ideális feltételeket a kedvező (szimbionta) baktériumoknak a béltartalomban, a fulvo-és huminsav pedig közvetítő anyagot biztosít a testi sejtek, a baktériumok közötti kommunikációhoz.
A kapszulák fogyasztását azoknak ajánljuk, akik gyorsítani szeretnék az emésztés természetes egyensúlyának helyreállítását és akik antibiotikum-kúra következtében, vagy egyéb okból (stressz, nagyobb megterhelés, ételintolerancia) hiányos, károsodott bélflórával rendelkeznek.
Esetünkben a kapszulák fogyasztását a Herbaferm étrend-kiegészítő cseppekkel egy időben (reggel és este) javasoljuk, egy hét időtartamig.
Eközben zöldségek, gyümölcsök és magok fokozott fogyasztásával biztosítjuk, hogy a bélflóra alkalmazkodjon az étrendi rostokhoz, azokból képes legyen magas minőségű tápanyagokat előállítani szervezetünk számára.
Javasolt adagolás: naponta 2 x 1 kapszula (reggel és este).

A terméket várandós és szoptatós kismamák, illetve a vegyes étrendet fogyasztó, egy évnél idősebb gyermekek is fogyaszthatják.
A készitmény bármely összetevőjével szembeni egyéni túlérzékenység, valamint az immunrendszer zavarai esetén a kapszulák fogyasztását csak külön orvosi ajánlásra/rendelvényre, vagy felügyelet mellett javasoljuk.

Rebiózis: A bélflóra helyreállítása a rebiózis, mely természetes körülmények között termelt, kíméletes technológiával feldolgozott ételek és természetes vizek és kiegyensúlyozott életkörülmények mellett történhet meg.

Diszbiózis (dysbiosis): a jótékony baktériumok alacsony mennyisége, valamint a káros baktériumok, gombák vagy paraziták elszaporodása okoz. Az elmúlt tíz évben a bélrendszeri diszbiózis előfordulási arányának drámai növekedése figyelhető meg, melyben a környezeti és életmódtényezők egyaránt nagy szerepet játszanak.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.