Szójavit Forte kapszula 60 db

Szójavit Forte kapszula 60 db

Raktáron

A változás korában levő nők részére az izoflavonoidok értékes táplálék alkotóelemek. Az izoflavonoidok fitoösztrogének növényi hormonok. Helyreállítják a szervezet egyensúlyát, mérséklik a hőhullámokat, álmatlanságot, éjszaki izzadást, ingerlékenységet, segítik a csontrendszer egészségének megőrzését.

2 202 Ft
egységár: 36,71 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999881018028
Márka:Szójavit
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szójavit Forte kapszula 60 db Részletes leírás

A szója izoflavonoid vegyületei jelentős antioxidáns és gyenge ösztrogén hatással rendelkeznek. Szerkezeti hasonlóságuk megtéveszti a szervezetet, így sajátjaként ismeri fel. Hatásuk kettős: a változókor csökkent hormontermelése során a szabadon maradó receptorokhoz kapcsolódva , "mint a zárban belülről hagyott kulcs" védi a szervezetet a nemkívánatos folyamatok megindulásától. Másrészt az ösztrogén túltermelése is zavart okoz. Az izoflavonoidok úgy segítenek ezen, hogy erősen kötődve a receptorokhoz, az ösztrogén vetélytársaivá válnak.

Összetevők kapszulánként: 30 mg izoflavonoid.
A Szójavit Forte izoflavonoidja garantáltan genetikailag tiszta, nem génmanipulált szójából készült.

Felhasználási javaslat: naponta 2x1 kapszula.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 10. 07.

  valóban nagyon hatásos ez a termék. Csökkenti, illetve tartósabb szedés esetén megszünteti a változókorral járó kellemetlen tüneteket.

Edit2016. 11. 02.

  Szinte minden tünetem elmúlt, az éjszakai alvászavar megmaradt, de a hőhullámok elmultak!

uglyai jános2016. 05. 06.

  hatásos!

Pindurka2015. 06. 02.

  Nekem nagyon bejön a szójavit forte, menopauzás kísérő tüneteimet cirka 1 hét szedés után kezdte enyhíteni, ebben benne van az izzadás, hőhullámok, szédelgés, fáradtság, ingerültség, alvási nehézségek, szóval, úgy általában jobb tőle a közérzetem, nem érzem annyira elveszettnek magam, és érdekes módon olyan szép lassanként viszi el a menzeszt, kicsit mindig megnyújtja pár nappal a ciklust, ritkítja az "eseményeket", és még a hajnali hevesebb szívverést is kicsit lassítja. Én jobban kedvelem, mintha hormonkezelést kéne elszenvednem, szerintem mellékhatása sincs olyan súlyos, sőt, talán nagyon is kevés. én legalábbis nem vettem észre csak azt, hogy a nappali fejfájásaim ritkultak, hogy ez a szójavittől van-e nem tudom, de azt hiszem van hozzá köze...kár, hogy nem előbb kezdtem szedni, mert eddig eléggé megviselt a közelgő változó kor, gondoltam, ha a japánoknak segít, akkor talán nekem is. Csak elég nehéz beszerezni, itt nálunk a városban ritkán kapható, akkor is az on-line árnál lényegesen drágábban...úgyhogy én mindig rendelem, mert még fuvarral együtt is ad egy biztosan van belőle, és ad kettő még olcsóbb is... Ajánlom minden velem együtt szenvedőnek, ha csak nem allergiás a szójára...Egyébként a kognitív képességekre is jó hatással van, könnyebben marad meg a fejemben minden, kevésbé vagyok feledékeny...

  Csak a hiányát tudom hátránynak felhozni...

Anonim Felhasználó2015. 05. 26.

  Kicsit elbizonytalanodtam a termékkel kapcsolatban,mivel a most második doboz szedésével,újból előjöttek azok a tünetek /hőhullám/,ami miatt szedem.Kiváncsi vagyok a folytatásra.Ha nem válik be,váltanom kell a kellemetlen tünetek miatt.

Anonim Felhasználó2015. 04. 25.

  tökéletesen megfelel elvárásaimnak,ellentétben a már korábban kipróbált egyéb termékekkel

Anonim Felhasználó2015. 03. 18.

  helyreállt a ciklusom