Jutavit glükozamin kondroitin kollagén msm filmtabletta 120 db

Jutavit glükozamin kondroitin kollagén msm filmtabletta 120 db

Raktáron

Glükozamin-szulfátot, kondroitin-szulfátot, MSM-et (OptiMSM®), kollagént (Peptan®), D3- és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény! A C-vitamin hozzájárul a kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

5 195 Ft
egységár: 43,29 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999887074509
Márka:Jutavit
Kiszerelés:120 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Jutavit glükozamin kondroitin kollagén msm filmtabletta 120 db Részletes leírás

Glükozamin-szulfátot, kondroitin-szulfátot, MSM-et (OptiMSM®), kollagént (Peptan®), D3- és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény!
A C-vitamin hozzájárul a kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. Mozgásszerv rendszerünk aktív és passzív részből áll. A passzív részt a csontvázrendszerünk és az ízületek alkotják. Testünk mozgását az ízületek teszik lehetővé, melynek fontos eleme a csontok végeit védő porcszövet. A porc egy nagy teherbírású, rugalmas szövet, melynek rugalmassága szorosan függ a porcsejtek által termelt sejt közötti állomány víztartalmától. A glükozamin-szulfát és a kondroitin-szulfát a porcszövet vízmegkötő képességű, természetes alkotórészei. A kollagén a bőrszövet egyik természetes alkotóeleme. A termékben található kollagén a Peptan® marha kollagén peptidből készül, amelyet a világ egyik vezető kollagén gyártó cége, a francia Roussselot gyárt. A Peptan® kollagén egy nagy tisztaságú természetes kollagén. A D3-vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjéhez, valamint az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.