Naturcomfort Magyar dinamix tabletta 120 db

Naturcomfort Magyar dinamix tabletta 120 db

Raktáron

Hatásos módszer ízületi és reumatikus fájdalmakra, belsőleg használva. A NaturComfort a Magyar Dinamix tablettát azért alkotta meg, hogy enyhítse a fájdalmat. Az ízületi problémák kihatnak a mindennapokra, sajnos depressziót, alvászavart okozhatnak, rontják a koncentrációképességet, a mozgás nehézkessé válhat.

14 248 Ft
egységár: 118,73 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999887042133
Márka:Naturcomfort
Kiszerelés:120 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturcomfort Magyar dinamix tabletta 120 db Részletes leírás

Hatásos módszer ízületi és reumatikus fájdalmakra, belsőleg használva.
A NaturComfort a Magyar Dinamix tablettát azért alkotta meg, hogy enyhítse a fájdalmat.
Az ízületi problémák kihatnak a mindennapokra, sajnos depressziót, alvászavart okozhatnak, rontják a koncentrációképességet, a mozgás nehézkessé válhat.

A NaturComfort Magyar Dinamix tabletta olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek segítik a porcok egészséges szerkezetének megőrzését. Különleges összetevőinek köszönhetően javul a porcok rugalmassága, belülről hat, és kifejezetten az ízületek gyógyítására fejlesztettük ki. A benne lévő gyógynövényösszetétel hozzájárul többek között a csontozat erősítéséhez, a szervezet ízületeiben lévő porcok szerkezetének és funkciójának fenntartásában és a porckopás megakadályozásában. Vásárlóink tapasztalatai alapján, és a porcok egészséges szerkezetének megőrzését elősegítő hatóanyagok miatt elsősorban a következő problémákra ajánljuk:

­ Folyamatos használattal a csontjait erősítheti és ellenállóbbá válik majd a sérülések ellen is
­ Hatóanyagainak kifejezetten porcerősítő hatása van
­ Rendkívül hatékonyan enyhíti a fájdalmat, így a görcsöket is kezeli
­ Megelőzheti, hogy a panasza komolyabbra forduljon és jelentősen javíthat a jelenlegi állapotán is

A Magyar Dinamix tabletta az évek során az egyik legnépszerűbb NaturComfort termékké vált. Hogy miért, azt ez a vásárlói tapasztalat támasztja alá:
“Kezdetben olyan fájdalmaim voltak, hogy, ha csak a takaró hozzáért a térdemhez, már attól is csillagokat láttam. A mágnes terápia kicsit segített, de ahogyan nyugdíjas lettem és kevesebbet mozogtam, ismét felerősödtek a fájdalmak. A Magyar Családi Balzsamot már használtam, és a cseppekkel együtt ez remek volt a fájdalom csillapítására. Amikor megjelent a Magyar Családi Dinamix tabletta, először ódzkodtam az árától, de aztán rájöttem, hogy ez sokkal kiadósabb adag, mint a boltiak, tehát kifizetődőbb nekem. Arra azért felhívták a figyelmet, hogy ne várjak csodát 1 doboztól, ezért kitartó voltam. A férjem érvei miatt szedtem hosszú távon is a terméket. Az ünnepek alatt sajnos kifogytam a készletből és bizony két hétig tabletták nélkül éltem. Éreztem, a lábaim elnehezülnek és a fájdalom is újra megjelent. Ma már nem hagyom, hogy ez a hiány megtörténjen: jól hajlik a térdem, könnyebben megy a járás is. Ráadásul a kezdeti 3×2 szemes kúra helyett elégnek bizonyul a 2×1 szem is. Köszönöm!”
Nagy Péterné, Lakitelek

Hogyan használd?

Fájdalom esetén célszerű napi 2×2-szemet (reggel-este) bevenni. Egyébként 3×1 tabletta (reggel-délben-este) bevétele ajánlott. Tipp: Érdemes lehet külsőleg Magyar Családi Balzsamot vagy Magyar Családi Balzsam extra hűs változatát használni és mellette a Dinamix Tablettát a belső kezelés érdekében.

A minőségre garanciát vállal
­ A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.