Jutavit szerves kalcium 350mg+d3 vitamin tabletta 100 db

Jutavit szerves kalcium 350mg+d3 vitamin tabletta 100 db

Raktáron

JutaVit Szerves Kalcium. Jól hasznosuló kalcium 350 mg + D3-vitamin 100x. Szerves kalciumot és D3-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény A kalcium szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához.

3 051 Ft
egységár: 30,51 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999887074592
Márka:Jutavit
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Jutavit szerves kalcium 350mg+d3 vitamin tabletta 100 db Részletes leírás

JutaVit Szerves Kalcium. Jól hasznosuló kalcium 350 mg + D3-vitamin 100x. Szerves kalciumot és D3-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény
A kalcium szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához. A kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez és az emésztőenzimek normál működéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban és a normál ingerület átvitelben. A kalcium szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában. A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához / hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, az egészséges csontozat és izomfunkció, valamint normál fogazat fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál muködéséhez és szerepet játszik a sejtosztódásban. A JutaVit Szerves Kalcium kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló kalcium- citrátot tartalmaz. A kalcium-citrátból származó szerves kalcium jobb hasznosulással rendelkezik, mint a kalcium-karbonátból származó szervetlen kalcium.
Adagolás: napi 1 - 2 tablettát folyadékkal egészben lenyelni.
Összetevők: kalcium-citrát, tabletta tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz), fényezőanyag (zsírsavak), csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), Quali®-D, D3-vitamin készítmény (módosított kukoricakeményítő, szacharóz, antioxidáns [nátrium-L-aszkorbát, alfa-tokoferol], közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, csomósodást gátló anyag [szilícium-dioxid], kolekalciferol), nedvesítőszer (glicerin)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.