Naturland b 100% komplex+magnézium 375 kapszula 60 db

Raktáron

Magnéziumot és B-vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula A magnézium, a niacin, a B6-vitamin és a riboflavin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez és a fáradtság, kifáradás csökkentéséhez, míg a magnézium, a niacin és a B6-vitamin a normál pszichológiai funkció fenntartásához is.

3 206 Ft
egységár: 53,44 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561011943
Márka:Naturland
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturland b 100% komplex+magnézium 375 kapszula 60 db Részletes leírás

Magnéziumot és B-vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula



A magnézium, a niacin, a B6-vitamin és a riboflavin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez és a fáradtság, kifáradás csökkentéséhez, míg a magnézium, a niacin és a B6-vitamin a normál pszichológiai funkció fenntartásához is. A pantoténsav hozzájárul a normál mentális teljesítményhez.



Hatóanyagok a napi adagban (1 kapszula):






Magnézium
375 mg (100% NRV)


B2-vitamin
1,4 mg (100% NRV)


Niacin (B3-vitamin)
16 mg (100% NRV)


Pantoténsav (B5-vitamin)
6 mg (100% NRV)


B6-vitamin
1,4 mg (100% NRV)




NRV: napi beviteli referenciaérték felnőttek számára



Összetevők: magnézium-oxid, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), zselatin, csomósodást és lesülést gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), nikotinamid, kalcium-D-pantotenát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, színezék (klorofillinek rézkomplexei). (EU és nem EU)



Adagolás: felnőtteknek napi 1 kapszula bő folyadékkal.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.