Netamin ashwagandha kapszula 250mg 60 db

Raktáron

Az ashwagandha egy Indiában és Délkelet-Ázsiában honos gyógynövény, aminek a gyökerét az ősi indiai gyógyászatban, az Ájurvédában több mint 4000 éve nagy becsben tartják. Az egyik fő „rasajana”, azaz fiatalító, életerővel feltöltő készítmény.

3 839 Ft
egységár: 63,98 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999885110308
Márka:Netamin
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Netamin ashwagandha kapszula 250mg 60 db Részletes leírás

Az ashwagandha egy Indiában és Délkelet-Ázsiában honos gyógynövény, aminek a gyökerét az ősi indiai gyógyászatban, az Ájurvédában több mint 4000 éve nagy becsben tartják. Az egyik fő „rasajana”, azaz fiatalító, életerővel feltöltő készítmény. A sok évezredes hagyományos felhasználás után a modern orvostudomány is felfigyelt jótékony tulajdonságaira. Adaptogén gyógynövény, ami azt jelenti, hogy olyan fitonutrienseket tartalmaz, melyek segítik a szervezetet a fizikai vagy mentális stresszhez való alkalmazkodásban.

Mára már tudományos kutatások is megerősítették, hogy…:

• Javíthatja a szervezet ellenálló képességét a stresszel szemben
• Hozzájárulhat a mentális és fizikai jóllét fenntartásához
• Segíthet a fizikai és mentális képességek fenntartásában gyengeség, kimerültség, fáradtság és koncentrációvesztés esetén
• Segíthet a mentális egyensúly és érzelmi stabilitás fenntartásában
• Támogathatja a tanulást, memóriát és az emlékezési képességet
• Támogathatja a mentális funkciók fenntartását idős korban
• Támogathatja az elalvást, hozzájárul az optimális relaxációhoz
• Antioxidáns hatása révén védheti az általános egészséget
• Támogathat mentális és idegi feszültség, idegesség idején

Napi 250 mg ashwagandha, növényi kapszulában, 100% vegán termék!
Összetevők:
Ashwagandha gyökérpor, növényi kapszula, emulgeálószer (dikalcium foszfát, mikrokristályos cellulóz), csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói).

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.