Dr.Aliment Pajzs Komplex Tabletta

Dr.Aliment Pajzs Komplex Tabletta

Raktáron

A szelén az egyik legfontosabb esszenciális mikroelem. A jól ismert antioxidáns, fontos szerepet játszik a pajzsmirigy megfelelő hormontermelésének biztosításában. A vizsgálatok azt mutatják, hogy a szelén hatékonyan lassítja az autoimmun pajzsmirigy betegség kialakulását és progresszióját.

1 705 Ft
egységár: 42,64 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999882854199
Márka:Dr. Aliment
Kiszerelés:40 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Aliment Pajzs Komplex Tabletta Részletes leírás

A szelén az egyik legfontosabb esszenciális mikroelem. A jól ismert antioxidáns, fontos szerepet játszik a pajzsmirigy megfelelő hormontermelésének biztosításában. A vizsgálatok azt mutatják, hogy a szelén hatékonyan lassítja az autoimmun pajzsmirigy betegség kialakulását és progresszióját. Autoimmun pajzsmirigy betegség eredménye a hypothyreosis / pajzsmirigy alulműködés /, amely a csökkentett hormontermelést eredményez, de a hyperthyreosis is / pajzsmirigy túlműködés /, amely fokozott pajzsmirigy-hormon termelést okoz.

Úgy gondoljuk, hogy a szelénhiány és a jódhiánnyal együtt előforduló szelénhiány autoimmun pajzsmirigy betegség kialakulásához vezet. Dr. Barbara Gasnier vizsgálatában napi 200 µg szelént három hónapon keresztül történő fogyasztása a betegek egynegyedénél teljes gyógyulást, 40 %-kuknál pedig jelentős javulást eredményezett. (The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism; Vol. 87, No. 4, 1687-91. 2002.)

A szelén szükséges a jódtartalmú pajzsmirigy hormonok normál termeléséhez. A jód nélkülözhetetlen a pajzsmirigy hormonok előállításához. Az E-vitamin szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében. A cink hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez.

Felhasználási javaslat: Naponta 1x1 tabletta

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Virág2019. 07. 26.

  segíti a pajzsmirigyet és a beindítja a fogyást is

Virág2019. 03. 26.

  Jó mint mindig

Sas Hilda Rita2019. 03. 19.

  Jelenleg Hashimoto Tryreoditisem van. A Se és más Zn tartalma elégséges a pajzsmirigyem működésének a szintentartásában.

Anonim Felhasználó2019. 01. 29.

  beváltotta az ígéretet

Anonim Felhasználó2018. 11. 30.

  most kezdtem csal el szedni, nincs még taspasztalatom

Anonim Felhasználó2018. 11. 07.

  Mindig kiegyensúlyoz ha depis kezdenék lenni, kevésbé hullik hajam.

Anonim Felhasználó2018. 11. 02.

  Segít alulműködés esetén.

Ceci2018. 09. 25.

  Még nem tudom, mert nem kezdtem el a szedését.

Még több mutatása