PE Nutrition l-lysine 1000mg tabletta 120 db

Raktáron

? segít a szervezet immunrendszerének támogatásában ? hozzájárul az egészséges bőr megőrzéséhez ? esszenciális aminosav ? ? vegán Az esszenciális aminosav, ami azt jelenti, hogy a szervezet nem képes saját maga előállítani, ezért ezeket a tápanyagokat csak táplálkozás vagy étrend-kiegészítővel tudjuk bevinni.

3 856 Ft
egységár: 32,13 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5059604060120
Márka:PE Nutrition
Kiszerelés:120 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

PE Nutrition l-lysine 1000mg tabletta 120 db Részletes leírás

?segít a szervezet immunrendszerének támogatásában
?hozzájárul az egészséges bőr megőrzéséhez
?esszenciális aminosav
??vegán
Az esszenciális aminosav, ami azt jelenti, hogy a szervezet nem képes saját maga előállítani, ezért ezeket a tápanyagokat csak táplálkozás vagy étrend-kiegészítővel tudjuk bevinni. Mivel az L-lizin a húsokban és tejtermékekben található a legnagyobb mennyiségben, különösen nagy kihívást jelenthet azok számára, akik nem esznek állati eredetű termékeket, hogy természetes módon fogyasszák. Az L-lizin hiánya koncentrációs nehézségeket, fáradtságot és ingerlékenységet eredményezhet.
Hatóanyag/1 tabletta:
L-Lizin 1000mg
Összetevők: L-lizin-hidroklorid, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz ), csomósodást gátló anyag (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid), fényezőanyag (hidroxipropil-metilcellulóz , hidroxipropil-cellulóz), nedvesítőszer (glicerin).
Adagolás: Naponta 1 tablettát étkezéssel egybekötve ajánlott bevenni.
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Amennyiben Ön terhes, szoptat vagy egyéb gyógyszeres kezelés alatt áll, a termék szedése előtt egyeztessen kezelőorvosával.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.