Trophosan Visiobalance speciális tápszer kapszula
Trophosan Visiobalance speciális tápszer kapszula - 1.
Trophosan Visiobalance speciális tápszer kapszula - 2.

Trophosan Visiobalance speciális tápszer kapszula

Raktáron

A Trophosan Visiobalance összetétele megfelel az aktuális tudományos ismereteknek és különösen alkalmas az időskori látáserősség elvesztésében szenvedő (makuladegenerációs)* betegek étrendjének kiegészítéséhez.

35 209 Ft
egységár: 97,8 Ft / db
Kosárba
EAN kód:4041546104018
Márka:Throposan
Kiszerelés:360 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Trophosan Visiobalance speciális tápszer kapszula Részletes leírás

A TROPHOSAN Visiobalance összetétele megfelel az aktuális tudományos ismereteknek és különösen alkalmas az időskori látáserősség elvesztésében szenvedő (makuladegenerációs)* betegek étrendjének kiegészítéséhez. Az alkalmazási terület igényének megfelelően az E és C-vitamin és cink tartalom magas.

*A makuladegeneráció ma az időskori látáserősség elvesztésének leggyakoribb oka. Széleskörű klinikai vizsgálatok azt mutatták, hogy bizonyos mikrotápanyagok megnövelt bevitele a látóképességet előnyösen befolyásolhatja.

1 napi adag (4 kapszula) összetétele:

-Energiaérték: 25kJ / 5,8 kcal
-Szénhidrát 0,3 g
-Fehérje 0,4 g
-Zsír 0,1
-C-vitamin 500 mg
-E vitamin 400 I.E./ 267 mg
-Cink 80 mg
-Réz 2 mg
-Lutein 6 mg
-Béta-karotin (A provitamin) 7,5 mg

C-vitamin, E-vitamin, zselatin, kukoricakeményítő, cinkoxid (5,2g/100g), hidrogénezett növényi zsiradék, szacharóz, növényi olaj, luteinészter, beta-karotin, rézcitrát (0,29g/100g), csomósodást gátló (szilicium-dioxid), szinezék (vasoxid, titándioxid).

3 hónapra elegendő mennyiséget, azaz 360 db kapszulát tartalmaz

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.