Zöldvér Tenger Kincsei tabletta 100%-os

Zöldvér Tenger Kincsei tabletta 100%-os

Raktáron

Lúgosító, méregtelenítő természetes étrend-kiegészítő. Korall Kalciumot, zöldkagylót, spirulinát és chlorella algát tartalmaz. Korall KalciumA korallpor 70-féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, igen magas kalcium- és magnéziumtartalmának köszönheti lúgosító hatását.

3 879 Ft
egységár: 49,73 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998219305601
Márka:Zöldvér
Kiszerelés:78 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Zöldvér Tenger Kincsei tabletta 100%-os Részletes leírás

Lúgosító, méregtelenítő természetes étrend-kiegészítő. Korall Kalciumot, zöldkagylót, spirulinát és chlorella algát tartalmaz.

Korall Kalcium
A korallpor 70-féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, igen magas kalcium- és magnéziumtartalmának köszönheti lúgosító hatását. Amennyiben szintetikus kalciumot juttatunk a szervezetbe, „drágát fogunk pisilni", mivel a szervezet nem tudja azt hasznosítani, a vizelettel kiüríti. A korallkalcium biológiailag jobban alkalmazható kémiai összetétellel és kiegyensúlyozottabb ásványi tartalommal rendelkezik, így a szervezet számára lehetővé teszi a könnyebb hasznosítást.

Zöldkagyló
A zöldkagyló glükozaminglikánt tartalmaz, ami az ízületek működéséhez szükséges fontos kenőanyag.
Segítheti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését. Továbbá növelheti a kötőszövet, porcok, inak szalagok, ízületi tokok rugalmasságát, így csökkentheti, megelőzheti azok sérülését. Képes megállítani az ízületek további romlását és hatékonyan segíthet a gyógyulásban.

A spirulina alga fontos béta-karotin forrás. Jelentős az E- és a B12-vitamin tartalma.
Különösen jó kálium forrás. A spirulina alga elősegítheti a szervezet salaktalanítását és mérsékelheti az allergiás tüneteket.

A chlorella alga a vitaminok tárháza. Legmagasabb arányban a B-vitaminok vannak jelen, de található benne C- és E-vitamin is. Magas rosttartalmának köszönhetően részt vesz a szervezet méregtelenítésében, mivel lépes megkötni a nehézfémeket.

Felhasználási javaslat: napi 2×1 tabletta bo folyadékbevitellel.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Gyöngyös2019. 07. 26.

  Nem sok ideje szedem, ezért a hatásait még tesztelem, de nagyon jó kombináció, és a mérete miatt könnyen lenyelhető.

Helen2016. 01. 26.

  nem érzek sem jobb sem rosszabbat a közérzetemben,