Apiland nyers fűzfa virágpor 250 g

Apiland nyers fűzfa virágpor 250 g

Raktáron

'Az ApiLand nyers fűzfa virágpor a látás őrangyala. Védi a kötőhártyát és a szaruhártyát. Segít megelőzni a szürke hályog képződését és a kor előrehaladtával járó makula degenerációt. Segít a prosztata betegségeknél alkalmazott klasszikus kezelések elviselésében.

3 695 Ft
egységár: 14,78 Ft / g
Kosárba
EAN kód:6424383001319
Márka:Apiland
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Apiland nyers fűzfa virágpor 250 g Részletes leírás

"Az ApiLand nyers fűzfa virágpor a látás őrangyala.Védi a kötőhártyát és a szaruhártyát. Segít megelőzni a szürke hályog képződését és a kor előrehaladtával járó makula degenerációt.Segít a prosztata betegségeknél alkalmazott klasszikus kezelések elviselésében.Lassítja az öregedési folyamatokat. Serkenti a termékenységet és védi az embriót.
Kalóriatartalom 326 kcal
Energiatartalom 1372 kJ
Zsírok 5,4 g
telített 1,4 g
egyszeresen telített 0,74 g
többszörösen telített 3,30 g
Szénhidrátok 43,8 g
Cukrok 33,8 g
Fehérjék 19,0 g
Nátrium nyomokban
Rostok 12,9 g
Omega 3 0,64 g
Omega 6 1,65 g
"

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.