Caleido Halkollagén-Peptid Por 150 G

Caleido Halkollagén-Peptid Por 150 G

Raktáron

A haj és a köröm védelmében! Javíthatja a haj, a köröm és a bőr egészségét Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai Hozzájárulhat a haj és a köröm egészségéhez Bőrtápláló, -hidratáló, -mikrocirkuláció növelő hatású lehet Az arcbőr zsírosságát csökkentheti Csökkentheti a ráncokat Ízületjavító hatású lehet Segíthet a haj táplálásában, a zsírosodás és korpásodás kialakulásában Részletes leírás A Caleido HALKOLLAGÉN-peptid por fogysztásával javulhat a haj és a körmök egészsége, a bőr fiatalosan rugalmassá és feszessé válhat.

5 980 Ft
egységár: 39,86 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999860122388
Márka:Caleido
Kiszerelés:150 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Caleido Halkollagén-Peptid Por 150 G Részletes leírás

A haj és a köröm védelmében!

Javíthatja a haj, a köröm és a bőr egészségét

Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai Hozzájárulhat a haj és a köröm egészségéhez Bőrtápláló, -hidratáló, -mikrocirkuláció növelő hatású lehet Az arcbőr zsírosságát csökkentheti Csökkentheti a ráncokat Ízületjavító hatású lehet Segíthet a haj táplálásában, a zsírosodás és korpásodás kialakulásában Részletes leírás

A Caleido HALKOLLAGÉN-peptid por fogysztásával javulhat a haj és a körmök egészsége, a bőr fiatalosan rugalmassá és feszessé válhat. Jótékonyan hathat az ízületek működésére is.

A hidrolizálás által létrejövő, peptid formában jelenlévő kollagén lényegében elő-emésztett kollagén, ami segíti a jó felszívódást az emésztőrendszer megterhelése nélkül.

Ismertetők, receptek, cikkek, hivatkozások A kollagén-kiegészítők szedésének 6 legfontosabb előnye Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás

Egy adag = 5-10 g

1 adag naponta, folyadékban (pl.: leves, tej, gyümölcslé) feloldva

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen

Nyilatkozatok

A termék megfelel az Egyesült Államokban és az EU-ban hatályban lévő minden vonatkozó jogszabályi követelménynek az emberi élelmiszerekre átterjedő fertőző szivacsos agyvelőbántalmakkal (TSE) és a szarvasmarhák szivacsos agyvelőbántalmával (BSE) kapcsolatban és így mentes a TSE-től/BSE-től. Valamint a termék nem került érintkezésbe olyan anyagokkal, amelyek TSE/BSE veszélyes anyagokból származhatnak.

A terméket nem génmódosított nyersanyagokból állítják elő.

A termék részben vagy egészben nem volt kitéve ionizáló sugárzásnak az európai irányelvek szerint.

A termék egészben vagy részben semmilyen módon nem került kapcsolatba Nandrolone-nal vagy annak bármely elődjével.

A termék egészben vagy részben sem került érintkezésbe olyan termék(ek)kel, amelyeket a NOB (Nemzetközi Olimpiai Bizottság) és/vagy a WADA betiltott.

A terméket a gyártás egyik fázisában sem tesztelték állatokon, a jelenlegi előírásoknak megfelelően.

A fent említett termék megfelel a peszticidekre vonatkozó maximális maradékanyag-határértékeknek (MRL).

Eltérő rendelkezés hiányában a termék nanorészecskéktől mentes. A bizottsági ajánlás a következőképpen határozza meg: „Nanomateria”: természetes, véletlenszerűen előállított vagy gyártott anyag, amely részecskéket tartalmaz kötetlen állapotban vagy aggregátumként vagy agglomerátumként, és ahol a részecskék legalább 50%-a a méretbeli eloszlásban, egy vagy több külső méret 1-100 nm mérettartományban van.

A csomagolás megfelel az EU előírásainak és az élelmiszer-minőségű csomagolás későbbi módosításainak.

A termék megfelel az EU-előírásokban meghatározott maximális PAH-határértékeknek.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Ha Ön terhes, szoptat, beteg vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Ha az orvosa nem nyitott az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.