Eden Premium Bio Maca Por 100 g

Eden Premium Bio Maca Por 100 g

Nincs raktáron

A Maca gyökér rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint energetizálókban. Majdnem olyan, mint egy komplett multivitamin készítmény, és összetett tápanyagtartalmának köszönhetően a szuperételek egyikének minősítették.

Kosárba
EAN kód:5999563456346
Márka:Éden Prémium
Kiszerelés:100 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Eden Premium Bio Maca Por 100 g Részletes leírás

Tudományos kutatások szerint, a Maca kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, esszenciális zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül sok nyomelem található benne. A maca gyökér természetes jód-és rézforrás, ami elengedhetetlen kelléke az idegrendszer megfelelő működésének. Ezenkívül gazdag forrása a kalciumnak, magnéziumnak, foszfornak, de található benne még benne vas, mangán, cink, szelén, B-vitaminok (tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, B12-vitamin), béta-karotin, C- és D-vitamin. Várandósság előtt és alatt kifejezetten javasolt a kismamáknak.

A maca növeli a vér oxigéntartalmát, miáltal fokozza a vitalitást és erőnlétet, ennek köszönhetően a növényből készült termékeket ma a világon mindenütt vitalizáló, szellemi teljesítményt fokozó, erőnlétjavító szerként használják. Elősegíti a jobb érzelmi állapot kialakulását is (adoptogén stresszoldó). Ezen kívül az agyban javítja a neurotranszmitterek működését, elősegítheti a betegség utáni lábadozását is, mert könnyen emészthető.

Az egyik legjelentősebb tulajdonsága mégis a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása mind férfiak, mind a nők esetében. Pozitívan hathat a libidóra és igazi energiabomba. Nem véletlen nevezték az inkák ginzengjének.

A szárított Maca körülbelül 60% szénhidrátot (keményítőt és cukrot), 9% rostot, és valamivel több, mint 10% proteint tartalmaz. Magasabb a lipid (zsír) tartalma, mint más gyökeres növényeknek (2,2%), amelyben a linolsavak, pálmaolaj savak és az olajsavak az elsődleges zsírsavak.

Felhasználási javaslat:
Fogyasztását ideális az étkezések közé iktatni. Ajánlott napi bevitele 3-5 g (1-2 teáskanál) zöldség- vagy gyümölcslével, vízzel elkeverve, de tehetjük turmixokba, kásákba,joghurtba, müzlibe is.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Varga Zsolt2018. 05. 02.

  Nekem nagyon bevált.