GERE Kékszőlőmag mikroőrlemény

GERE Kékszőlőmag mikroőrlemény

Raktáron

A Gere kékszőlő mag- és héj őrlemény kedvező élettani hatásai mellett, az első olyan hazai szőlőmag termék, mely 100 %-ban organikus szőlőskertek terméséből készült. Az őrlemény saját szabadalmú, speciális mikro őrlési technikájának köszönhetően az értékes bioaktív anyagok felszívódása a szervezetben rendkívül hatékonnyá vált.

3 403 Ft
egységár: 22,69 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998842237539
Márka:GERE
Kiszerelés:150 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

GERE Kékszőlőmag mikroőrlemény Részletes leírás

A Gere kékszőlő mag- és héj őrlemény kedvező élettani hatásai mellett, az első olyan hazai szőlőmag termék, mely 100 %-ban organikus szőlőskertek terméséből készült. Az őrlemény saját szabadalmú, speciális mikro őrlési technikájának köszönhetően az értékes bioaktív anyagok felszívódása a szervezetben rendkívül hatékonnyá vált. 5 gramm őrlemény polifenol tartalma 250 mg.
 
A szőlőmag mikro őrleményben koncentráltabban található meg minden antioxidáns vegyület, ami a szőlőben, vörös borban is jelen van. Legismertebb összetevői: rutin, kaempferol, kvercetin, rezveratrol, katechin, epicatechin antocianidok, P1, P2, B1, B2, B3.
 
 
Adagolás: napi 2 x 1 mokkáskanállal (5 gramm) joghurtba, kefirbe keverve.
 
Az őrlemény segédanyagot nem tartalmaz.
        
Hatóanyag tartalom a napi adagban: 250 mg polifenol.
OÉTI nyilvántartási szám: 11609/2012.
 
A Pécsi Tudományegyetem GERE szőlőmag kísérletének eredményeiről készült hivatalos ajánlást itt olvashatja:
“A vizsgálatok során bizonyítást nyert, hogy a GERE féle szőlőmag- és szőlőhéj őrlemény rendelkezik  azokkal  az  antioxidáns  vegyületekkel  (quercetin,  malvidin,  rutin,  rezveratrol), amelyek irodalmi adatok alapján a szőlő legjelentősebb antioxidánsai. A C- vagy E-vitamin antioxidáns tulajdonságát többszörösen felülmúló szőlőmag és szőlőhéj kivonat szívbarát és rákellenes tulajdonságai miatt vált közismertté, de egyéb, sokféle jótékony hatása révén az egészség megőrzésében is szerepet játszik. 
A szőlőmag-kivonat procianidol-oligomereket (PCO), vagy más néven proantocianidinokat, vagy ahogy korábban nevezték, piknogenolokat is tartalmaz, amelyek valószínűleg fontos szerepet játszanak a szívbetegség és a rák megelőzésében. 
A szőlőmag egyaránt tartalmaz vízben és zsírban oldódó komponenseket-, a szőlőmag kivonata áthatol a sejthártyán, s így fejti ki antioxidáns hatását az egész szervezetben. Egyike azon anyagoknak, amelyek még a vér-agy gáton is képesek átjutni, így megvédik az agysejteket a szabad gyökök roncsoló hatásától. A szőlőmag-kivonat csökkentheti a szívinfarktus és a szélütést veszélyét, erősíti a hajszálereket, fokozza a véráramlást, enyhítheti a cukorbetegség szövődményeként kialakult idegkárosodás tüneteit, a végtagokban érezhető zsibbadó, bizsergő érzést. 
Több tanulmány szerint a szőlőmag-kivonatnak rákellenes hatása is van. Antioxidánsként a PCO-k védenek a sejtek genetikai anyagát érő hatások ellen, amelyek a rák kialakulásában szerepet játszhatnak. 
Jelen vizsgálataink során bizonyítást nyert, hogy a GERE féle szőlőmag- és szőlőhéj őrlemény rendelkezik azokkal az antioxidáns vegyületekkel (quercetin, malvidin, rutin, rezveratrol), amelyek irodalmi adatok alapján a szőlő legjelentősebb antioxidánsai.
Az állatkísérletek egyértelműen alátámasztották a gyulladásos folyamatok, így a daganatok kialakulásában betöltött gátló hatását és a szív oxigén hiányos károsodásának kivédésében betöltött jótékony hatását. 
Mindezek alapján a kivonat az egészség megőrzésében és a betegségek megelőzésében javasolható rendszeres fogyasztásra. Jelenlegi szakirodalmi adatok alapján a szőlőmag őrlemény fogyasztása semmiféle mellékhatást nem okoz. Túladagolásakor sem lép fel mérgezési tünet. 
Bár humán vizsgálatokat jelenleg nem végeztünk, az irodalmi adatok alapján a napi őrlemény bevitelét 300-500mg közötti mennyiségben javasolhatjuk.”

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 09. 05.

  csak később tudok konkrét véleményt mondani

Anonim Felhasználó2015. 07. 22.

  jó

Rosta Iván2015. 02. 26.

  Jól vagyok, minden esetben, ha GERE Kékszőlőmag mikroőrleményt fogyasztok

Anonim Felhasználó2015. 02. 08.

  A szemcseméret miatt a felszívódás nagyon fontos.Kellemes az íze és jól elkeverhető joghurtban.