Iswari Bio Kendermag Protein por

Iswari Bio Kendermag Protein por

Nincs raktáron

​Magas tápértékű fehérje, kiváló és magas tápértékű eledel. Az összes aminosav megtalálható benne. A szervezet méregtelenítési folyamait támogatja valamint az izomtömeg kialakulását is támogatja.  Vegetáriánusok számára nagyszerű eledel, hiszen teljes értékű biológiai protein.

Kosárba
EAN kód:5602353904292
Márka:Iswari
Kiszerelés:250 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Iswari Bio Kendermag Protein por Részletes leírás

Magas tápértékű fehérje, kiváló és magas tápértékű eledel. Az összes aminosav megtalálható benne. A szervezet méregtelenítési folyamait támogatja valamint az izomtömeg kialakulását is támogatja. 

Vegetáriánusok számára nagyszerű eledel, hiszen teljes értékű biológiai protein. De a sportolók számára is kitűnő lehet, az izomtömeg növelést támogatja. 

Tartalmazza a természetben előforduló 22 aminosavat.

A szervezetben a méregtelenítési folyamatot támogatja.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.