Viniseera Szőlőmag mikro-őrlemény 150 g

Viniseera Szőlőmag mikro-őrlemény 150 g

Raktáron

A szőlőmag mikroőrleményben levő polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához. .

4 111 Ft
egységár: 27,4 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999884027034
Márka:Viniseera
Kiszerelés:150 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Viniseera Szőlőmag mikro-őrlemény 150 g Részletes leírás

A káros környezeti hatások, anyagok (pl. pollen, levegő- és vízszennyezés, tartósítószerek, stressz) a szervezetben szabadgyököket szabadítanak fel, melyek megtámadják és elpusztítják az egészséges sejteket.

A szőlőmagban található polifenolos alkotórészek elősegíthetik a sejtek védelmét a szabadgyökök okozta károsító hatásokkal szemben. A szőlőmag mikroőrleményben levő polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához.

A szőlőmag mikroőrlemény átlagos összpolifenol tartalma: 3000mg/100 g

A szőlőmag mikroőrleményben koncentráltabban található meg minden antioxidáns vegyület, ami a szőlőben, vörös borban is jelen van. Közel 2000 féle antioxidánst, polifenolt tartalmaz.

Legismertebb összetevői: rutin, kaempferol, kvercetin, rezveratrol, katechin, epicatechin, antocianidok, P1, P2, B1, B2, B3 stb. A mikroőrlési eljárásnak köszönhetően egy szőlőmag felülete kiterítve kb. fél m˛ lenne. A nagy felület teszi lehetővé, hogy a benne levő polifenolok közel 100 %-ban felszívódnak szervezetünkben.

Javasolt napi bevitel: 3-5 g/nap, 1 adagolókanállal

Fogyasztási javaslat:
Meleg teába, joghurtba keverve, 3-5%-ban lisztet helyettesítve süteménybe, kenyérbe sütve, kozmetikai pakolásba keverve

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 04. 25.

  Mellrákon vagyok túl három éve. A terméket sestvédelem miatt fogyasztom és természetesen a sok sok más jótékonyhatása miatt.

Kamenszky Zsuzsa2016. 05. 17.

  Amióta szedem nem kapok felső légúti fertőzéseket.

Anonim Felhasználó2016. 02. 27.

  Megerősítette az immunrendszeremet

Endre2015. 07. 22.

  Hatékony, javította az általános állapotomat.

Anonim Felhasználó2015. 06. 19.

  Mert tamogatja az immunrendszert

Anonim Felhasználó2015. 02. 28.

  Amióta szedem nem kapom el a fertőző betegségeket a környezetemtől.

Anonim Felhasználó2014. 12. 27.

  alkalmas rákos megbetegedésnél kiegészítő kezelésre

Hajdu Andras Karoly2014. 12. 17.

  Amikor elkezdtem szedni, azonnal megszunt a szedulesem. Csokkentek a labainban a gorcsos tunetek. Hatekonysaga miatt bizton ajanlhatom masoknak is. A fent leirtak miatt evek ota rendszeresen fogyasztom a Viniseera Szolomag mikro-orlemenyt.