Prana magnézium-malát por 90 g

Raktáron

A magnézium-malát a magnézium és az almasav összekapcsolódásából előállt vegyület, mely biológiailag az egyik legjobban hasznosítható magnézium vegyület.  Ebből adódóan számos területen használják, ahol a magnézium pozitív hatással segíthet (pl.

3 531 Ft
egységár: 39,24 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999573230813
Márka:Prána
Kiszerelés:90 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Prana magnézium-malát por 90 g Részletes leírás

A magnézium-malát a magnézium és az almasav összekapcsolódásából előállt vegyület, mely biológiailag az egyik legjobban hasznosítható magnézium vegyület. 
Ebből adódóan számos területen használják, ahol a magnézium pozitív hatással segíthet (pl. migrén, krónikus fájdalmak és depresszió). Emellett bélmozgás elősegítésére is használható, mivel vizet vonz a belekbe és serkenti az ételek mozgását az emésztőrendszeren keresztül. Amiatt javasolt kisebb adagokban történő fogyasztása. Az ajánlott magnézium bevitel fizikai aktivitástól és életkortól függően nagy mértékben változhat.
Amennyiben élelmiszerekkel szeretnél gondoskodni a magnézium-beviteledről, akkor diófélék (pl. mandula, kesudió, paradió), hüvelyesek, gabonák, étcsokoládé, avokádó és zöld levelesek (pl. kelkáposzta, spenót stb.) lehetnek segítségedre.


Hatóanyag/1,5g:
175mg (NRV: 46,5%)
Összetevők: 100% magnézium-malát
Adagolás: Napi 2 vagyi több részletben, más étrend-kiegészítőktől elkülönítve, összesen 3g-ot
Egyéb allergén információ: Nyomokban földimogyoró, diófélék és szezámmag


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.