Now Probiotic-10 Kapszula

Now Probiotic-10 Kapszula

Raktáron

Klinikailag validált probiotikus baktérium törzsek (Probiotikumok) kiegyensúlyozott keveréke. .

11 318 Ft
egységár: 226,37 Ft / db
Kosárba
EAN kód:733739029263
Márka:Now
Kiszerelés:50 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Now Probiotic-10 Kapszula Részletes leírás

A készítmény hatóanyagként tízféle baktériumtörzset, Lactobacillus és Bifidobacterium tejsavbaktériumokat, valamint Streptococcus thermophilust tartalmaz.

Összetevők: cellulóz, tejsavbaktériumok (Lactobacillus acidophilus, Bifidibacterium bifidum, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salivarious, Lactobacillus casei, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidibacterium breve, Bifidibacterium longum, Streptococcus thermophilus), fruktooligoszacharidok, antioxidáns (aszkorbil-palmitát), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid).

Felhasználási javaslat:

Naponta 1-2 kapszula, étkezések közötti, vagy éhgyomri fogyasztása ajánlott. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

A napi adag 2,5 x 1010 db (1 kapszula), illetve 5 x 1010 db (2 kapszula) élő baktériumot tartalmaz:

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 09. 19.

  ár- érték arányban a legjobb, sokkal több hatóanyag van benne, mint a gyógyszertárban kapható hasonló termékekben, és ez használ is.