Dr.Chen Hair Revall Férfiaknak Kapszula

Dr.Chen Hair Revall Férfiaknak Kapszula

Nincs raktáron

Hajregeneráló étrend-kiegészítő kapszula férfiak számára.

Kosárba
EAN kód:5999561421704
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Hair Revall Férfiaknak Kapszula Részletes leírás

Hair-Revall kapszula FÉRFIAKNAK - 60db

A törpepálmagyümölcs-kivonata támogatja a haj természetes növekedését, a ginseng gyökér kivonat segíti a normál vérkeringést. A biotin és a cink támogatják az egészséges bőr és haj fenntartását, a réz hozzájárul a haj normál pigmentációjához. Az aminosavak (pl. metionin, cisztin) a fehérjék építőkövei. A B1- és B6-vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez.

Összetevők: törpepálmagyümölcs-kivonat (Serenoa repens), L-metionin, L-cisztin, zselatin, Panax ginseng gyökér kivonat, B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B1-vitamin (tiamin-hidroklorid), réz-szulfát, biotin, zsírsavak magnézium sói (csomósodást gátló), titán-dioxid (színezék).

Adagolás: napi 1-2 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett időpontig.
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
OGYÉI notifikációs szám: 21434/2019. 
 

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Cukorbetegeknek és cisztinémiában szenvedőknek nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.