Jó Közérzet prémium alap energia nagy dózisú multivitamin kapszula 180 db

Jó Közérzet prémium alap energia nagy dózisú multivitamin kapszula 180 db

Raktáron

Az energikus család multivitaminja. Közel 30 -féle, a szervezet számára napi szinten szükséges vitamint, ásványi anyagot, és nyomelemeket tartalmazó nagydózisú multivitamin, lágy zselatin kapszulában.

16 969 Ft
egységár: 16 969,37 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999882981932
Márka:Jó Közérzet
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Jó Közérzet prémium alap energia nagy dózisú multivitamin kapszula 180 db Részletes leírás

Az energikus család multivitaminja. Közel 30 -féle, a szervezet számára napi szinten szükséges vitamint, ásványi anyagot, és nyomelemeket tartalmazó nagydózisú multivitamin, lágy zselatin kapszulában.

A Prémium Alap Energia Nagydózisú Multivitaminban is található C-, B1-, B3-, B6-, B12-vitaminok és a Magnézium hozzájárulnak a normál pszichológiai funkció fenntartásához.
A B1-vitamin (Tiamin) hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. A C-vitamin, hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek, porcok, fogíny, fogak, bőr normál állapotának, működésének fenntartásához.
Az A-vitamin részt vesz megfelelő a normál Vas-nyagcserében. Az E-vitamin, szükséges az energia-termelő képesség fentartásához.

A készítmény rendkívül nagy arányban tartalmaz természetes anyagokat.

Az A-vitamin sárgarépából, az E-vitamin búzacsíra olajból, a C-vitamin kukoricából és szőlőcukorból, a nyomelemek tengeri korallból vannak kivonva. Nem tartalmaz tartósítószereket, élesztőt, glutént, cukrot, sót, keményítőt, búzaszármazékot**, kukoricaszármazékot**, tejet, tojást.

Az összetevők lágy zselatin burokba vannak zárva, teljesen pontosan egyforma mennyiségű hatóanyagot tartalmazva. Maga a burok is természetes anyag (fehérje), ezért teljes mértékben emészthető.

Összetevők:emulgeálószer: szójaolaj; zselatin, kalcium-L-aszkorbát-dihidrát, kalcium-karbonát, nedvesítőszer: glicerin; magnézium-oxid, tiamin HCL, d-alfa-tokoferil-acetát, nedvesítőszer: szorbit; emulgálószer: szójalecitin; kolin-bitartarát, víz, fényező anyag: méhviasz; vas-fumarát, kalcium-D-pantotenát, inozitol, paraaminobenzoesav, rutin, riboflavin, niacinamid, piridoxin HCL, nátrium-szelenit, Kelp kivonat (5:1) por, (Saccharica Japonica) , színezék: piros vas oxid; cink-oxid, béta-karotin, csokoládé-aroma, mangán-szulfát-monohidrát, szinezék: barna vas-oxid; réz-szulfát-pentahidrát, cianokobalamin, színezék: fekete vas-oxid; kolekalciferol, pteroilmonoglutaminsav, kálium-jodid, króm-klorid-hexahidrát, nátrium-molibdát-dihidrát, D-biotin.

Ajánlott napi fogyasztási mennyiség: napi 6 db lágyzselatin kapszula. Étrend-kiegészítőként vegyen be naponta 6 db lágyzselatin kapszulát – reggel 2db lágyzselatin kapszulát, délben 2db lágyzselatin kapszulát, este 2 db lágyzselatin kapszulát – lehetőleg étkezés közben. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Terhes vagy szoptatós anyák, illetve bárki, aki orvosi kezelés alatt áll, vagy erre szorul, konzultáljon kezelőorvosával!

ALLERGÉNEK A TERMÉKBEN: szójaolaj, szójalecitin.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.