Dr.Chen Flavolady Tea

Dr.Chen Flavolady Tea

Nincs raktáron

Változó korban levő hölgyek számára .

Kosárba
EAN kód:5999561421209
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:20 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Flavolady Tea Részletes leírás

Flavolady tea - 20db

Nettó tömeg: 46 g 20 filter x 2,3g

Gyógynövény teakeverék aromazáró csomagolásban

A Hagyományos Kínai Orvoslás ősi receptje alapján összeállított gyógynövény teakeverék, mely minden nő számára, de elsősorban a változó korban levő hölgyek számára ajánlott.

A kudzu segít megbirkózni a változó korban jelentkező kellemetlen tünetekkel, mint például hőhullám, izzadás, nyugtalanság, ingerlékenység.

A bazsarózsa segít fenntartani a hölgyek egészségét, normalizálja az idegrendszer működését.

A fahéj támogatja az egészséges vércukorszint fenntartását, az emésztőrendszer egészségét.

Az édesgyökér támogatja az emésztőrendszer megfelelő működését.

A sáfrányvirág segíti az érzelmi egyensúly és a relaxált állapot fenntartását, hozzájárul a belső feszült állapot helyreállításához, segít fenntartani a komfortérzetet a menstruációs ciklus előtt és alatt. A gyömbér támogatja az emésztőrendszer komfortérzetének megőrzését.

Összetevők: kudzu, fahéj (zsenge hajtása), bazsarózsa gyökér, gyömbér gyökér, édesgyökér, sáfrányvirág.

Adagolás: naponta 2 csésze tea elfogyasztása javasolt. Ajánlott kúraszerűen (2-3 hónapig) folyamatosan alkalmazni, majd szükség szerint egy hét szünet után a kúra megismételhető. Összetevőiből adódóan természetes édes íze van az elkészített teának.

Felhasználási javaslat: egy teafiltert öntsön le 2,5-3 dl (csészényi) forrásban levő vízzel, hagyja állni 15-20 percig.

Gyermekek elől elzárva tartandó! A tea fogyasztása és várandós anyák számára nem ajánlott. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot!

 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.