Riavita women up kapszula 60 db

Nincs raktáron

Nőkre hangolt étrend-kiegészítő A női szervezet ciklikus működése, a hónapról-hónapra zajló hormonális hullámzás, valamint az életszakaszokhoz köthető változások a nőkre jellemző egyedi testi-lelki szükségleteket eredményeznek, ami természetesen kihat a mikrotápanyag- és vitaminszükségletre is.

Kosárba
EAN kód:5999862010096
Márka:Riavita
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Riavita women up kapszula 60 db Részletes leírás

Nőkre hangolt étrend-kiegészítő



A női szervezet ciklikus működése, a hónapról-hónapra zajló hormonális hullámzás, valamint az életszakaszokhoz köthető változások a nőkre jellemző egyedi testi-lelki szükségleteket eredményeznek, ami természetesen kihat a mikrotápanyag- és vitaminszükségletre is.



A termékeny életszakasz alatt külön figyelem irányul a petesejtek egészségére, melyben a koenzim Q10, C-vitamin, E-vitamin és a cink nyújtanak segítséget. A menstruációs ciklus szabályosságának támogatására a népi gyógyászatból ismert cickafarkfű egy általánosan elfogadott és használt gyógynövény, ami egyben vérzéscsillapító és görcsoldó is. A fokozott vérképzési igény magasabb B12-vitamin, vas és folát igényt is jelent, de az életkorral csökkenő felszívódási hatékonysága miatt B12-vitaminnal idős korban is érdemes kiegészíteni az étrendet.



A menopauza utáni, több évig tartó életszakaszban az ösztrogéntermelés csökkenése következtében kellemetlen tünetegyüttes jelentkezik, ami gyakori hőhullámokkal és hangulatingadozással társulhat, miközben a bőr is gyorsabban öregszik. A hormonális egyensúly támogatására a népi tapasztalatok alapján ismert, de a tudomány próbáját is kiállt gyógynövények alkalmazhatók.



A Women Up gondosan válogatott hatóanyagai jótékony hatásukat az alábbi területeken fejthetik ki:




menstruációs ciklus,
petesejtek minősége,
menopauza tüneteinek enyhítése,
bőr szépségének fenntartása,
a változókor utáni vitalitás megőrzése,
az időskori kognitív hanyatlás megelőzése.


A RIAVITA WOMEN UP étrend-kiegészítő növényi kivonatokkal, Q10 koenzimmel, vitaminokkal és cinkkel támogatja az egészséges női ciklust, a petesejtek minőségét és a változókor utáni női hormonális egészséget, hozzájárulva a hölgyek jobb közérzetéhez és kiegyensúlyozottságához.



Kiszerelés: 60 db növényi hipromellóz kapszula.



Adagolás: Napi 2 kapszula étkezés utáni fogyasztása javasolt.



 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.