Olimp Labs b12 forte bio-complex kapszula 30 db

Olimp Labs b12 forte bio-complex kapszula 30 db

Raktáron

A B12 FORTE bio-komplex egy nagy dózisú B12-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő, a vérképző rendszerre jótékony hatású vitaminok és ásványi anyagok összetételével kombinálva, beleértve a jól felszívódó kalcium és vas aminosav kelátokat.

2 396 Ft
egységár: 79,88 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5901330034213
Márka:Olimp Labs
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Olimp Labs b12 forte bio-complex kapszula 30 db Részletes leírás

A termék magas B12-vitamin tartalmával részt vesz a vörösvérsejtek előállításában, a normál idegképződésben, a nukleinsavak felépítésében, elősegíti az aminosavak fehérjékbe való beépülését és hasznosítását.

A B12-, B6-vitamin és a folsav segít fenntartani a homocisztein megfelelő anyagcseréjét. A homocisztein a szív- és érrendszer állapotát meghatározó tényező.
Kálcium és vas nagyon jól felszívódó aminosav kelátok, Albion™ és Ferrochel™ formájában található meg a termékben.
A folsav segít a megfelelő vértermelésben, a kálcium pedig a megfelelő véralvadásban.
A vas hozzájárul a vörösvértestek és a hemoglobin megfelelő termeléséhez.
Az E-vitamin segít megvédeni a sejteket az oxidatív stresszel szemben.

Összetevők: kalcium-karbonát, kalcium-biszglicinát (Albion® TRAACS® kalcium-aminosav kelát), cianokobalamin – B12-vitamin, mikrokristályos cellulóz – térfogatnövelő, vas-biszglicinát (ferrochel® vas aminosav kelát, TRAACS®), DL-α-acetát -tokoferil vit .E, magnézium-sztearát – csomósodást gátló anyag, piridoxin-hidroklorid – B6-vitamin, pteroilmonoglutaminsav – folát, kapszula (zselatin – héj komponens, szín: E 171).

Az Olimp Chela táplálék-kiegészítők ásványi anyag tartalmai,  szabadalmaztatott Albion Minerals tanusítvány alá tartoznak, amely garancia a termék legmagasabb emészthetőségére és biológiai hasznosulására.

Ajánlott napi adag:
napi 1 kapszula étkezés közben vagy közvetlenül utána, vagy egyéb módon, orvosi konzultációt követően.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.