Better You dlux 1000 vegan d3-vitamin szájspray 15 ml

Better You dlux 1000 vegan d3-vitamin szájspray 15 ml

Nincs raktáron

A BetterYou DLux 1000 Vegan D-vitamin szájspray egy tiszta és egyszerű készítmény, amely 100% -ban növényi eredetű D3-vitamint tartalmaz, a D-vitamin szint fenntartásához.  Kényelmes alternatívája a tablettáknak és kapszuláknak.

Kosárba
EAN kód:96188644
Márka:Better You
Kiszerelés:15 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Better You dlux 1000 vegan d3-vitamin szájspray 15 ml Részletes leírás

Speciálisan úgy lett kialakítva, hogy a D3-vitamint közvetlenül a szájba juttatja. Az apró cseppecskék gyorsan felszívódnak, gyors tápanyagfelvételt biztosítva.

Régóta bizonyított már, hogy D-vitamin szükséges a csontképződéshez, gyermekeknél a csontrendszer és a fogak egészséges fejlődéséhez, emellett elősegíti a kalcium és a foszfor felszívódását a bélrendszerből. Hiányában gyermekeknél angolkór (rachitis), felnőttek esetén csontlágyulás, csontritkulás, fogromlás jelentkezhet, ugyanis a kalcium nem képes D-vitamin hiányában beépülni a csontokba és a fogakba. Jelenleg kutatásokat végeznek, melyekben azt vizsgálják, hogy gátolja-e a daganatos sejtek képződését a D-vitamin.

napi adag (1 permet) tartalma: D3-vitamin - 25ug (1000iu)
100 napi adag.

Összetevők: Kókuszolaj, kolekalciferol (D3-vitamin).

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.