Dr.Chen D3-vitamin Forte rágótabletta

Dr.Chen D3-vitamin Forte rágótabletta

Raktáron

A csontok és az immunrendszer egészségéért.

2 681 Ft
egységár: 44,68 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561420714
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen D3-vitamin Forte rágótabletta Részletes leírás

D3-vitamin Forte ( D-vitamin rágótabletta ) - 60db 

étrend-kiegészítő

A csontok és az immunrendszer egészségéért D3-, K2-vitaminnal és kolosztrummal!

A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, az egészséges csontozat és fogazat, és normál izomfunkció fenntartásához.
A K2-vitamin részt vesz az egészséges csontozat fenntartásában, és a normál véralvadási folyamatokban. A K2-vitamint a vastagbélben lévő egyes baktériumok termelik, mennyisége idős korban és antibiotikus kezelés hatására csökkenhet..
A kolosztrum a szülést követően képződő, az anyatejtől különböző előtej, mely gazdag természetes immunglobinokban.

Adagolás (felhasználás): naponta 2x1 tabletta elrágva.

Összetevők: kolosztrum (szarvasmarha), kukoricakeményítő, glukóz, szorbit (édesítőszer), zsírsavak magnézium sói (stabilizátor), kalcium-karbonát (csomósodást gátló), K2-vitamin (menakinon), D3-vitamin (kolekalciferol).

Aktív anyagok napi 2 tablettában: D3-vitamin: 100 µg (NRV 2000%), K2-vitamin: 120 µg (NRV: 160%), kolosztrum: 1000 mg, immunglobulin (IgG): 80 mg.
NRV = napi beviteli referenciaérték felnőttek számára.

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Katica2018. 07. 06.

  Pajzsmirigy rendellenességeknél szintén elengedhetetlen a D vitamin pótlás.

  nincs