JutaVit D3 Forte vitamin 4000NE

JutaVit D3 Forte vitamin 4000NE

Raktáron

JutaVit D3-vitamin 4000NE (100µg) 100 db D3-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő készítmény. .

2 051 Ft
egységár: 20,51 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999887073021
Márka:Jutavit
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

JutaVit D3 Forte vitamin 4000NE Részletes leírás

JutaVit D3 Forte vitamin 4000NE - 100db

A D-vitamin a zsírban oldódó vitaminok családjába tartozik. A D-vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjéhez, az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához. Hozzájárul a normál fogazat fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez. A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban.
Tartalmazza a következőket: Antioxidáns.
Tartalmazza a következőket: Nedvességtartó szerek.

Adagolás:
Felnőtteknek napi 1 tablettát folyadékkal lenyelni. Figyelmeztetés:A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható!A termék fogyasztása magas vér,- illetve vizelet-kalciumszint esetén, illetve kalciumtartalmú vesekövek esetén nem ajánlott! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A készítmény fogyasztásánál figyelembe kell venni az egyéb készítmények D-vitamin tartalmát. Gyermekek elől gondosan elzárandó!

Tárolás:
Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.

Összetevők:
Tömegnövelő szerek (cellulóz, dikalcium-foszfát), módosított kukoricakeményítő, cukor, fényező anyag (zsírsavak), csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), kolekalciferol.

Figyelmeztetés:
Gyermekek elől gondosan elzárva tárolandó. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

A termék fogyasztása magas vér-, illetve vizelet-kalciumszint esetén, illetve kalciumtartalmú vesekövek esetén nem ajánlott! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A készítmény fogyasztásánál figyelembe kell venni az egyéb készítmények D-vitamin tartalmát.




Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

I. P.2024. 02. 25.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2023. 10. 16.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2019. 05. 09.

  Főleg csontritkulasnal érezhető hogy hamar hat erős.es helyre áll a probléma.

Manna2019. 02. 23.

  Kiváló ár-érték arány. Magas hatóanyag tartalom.

Gy Kitti2018. 10. 05.

  Tetszik a magas hatóanyag tartalom