Vitaking D3-vitamin 2000NE rágótabletta

Vitaking D3-vitamin 2000NE rágótabletta

Raktáron

A D-vitamin hozzájárulhat a csontok és fogak erősítéséhez azáltal, hogy növeli a kalcium és a foszfor felszívódását, támogatja az ízületek megfelelő működését, javíthat azok rugalmasságán. Nagyon finom, eper ízesítésű rágótabletta.

2 026 Ft
egységár: 22,51 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561252858
Márka:Vitaking
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking D3-vitamin 2000NE rágótabletta Részletes leírás

D-vitamin
A megfelelő mennyiségű D-vitamin pótlása hozzájárul a kalcium és a foszfor felszívódásához és hasznosulásához a szervezetben, ezzel kiemelt szerephez jut a csontok és a fogak megerősítésében, továbbá lehetővé teszi az izmok és az ízületek megfelelő működését. A D-vitamin hatékonyan segíti az immunrendszer egészséges működését, így megnövelheti a szervezet természetes védekező képességét a fertőzésekkel, betegségekkel szemben.

Vitaking D3-vitamin 2000NE hatóanyagai 1 rágótablettában:
D3-vitamin – 500µm (2000NE)

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Fehér Lászlóné2019. 11. 24.

  Kellemes ízű,bárhol bevehető folyadék nélkül is.

Anonim Felhasználó2018. 12. 03.

  Jó ízű,a gyerekek szívesen fogyasztják.

Anonim Felhasználó2018. 02. 02.

  nem kell egészben lenyelni,jó ízű, elegendő hatóanyagot tartalmaz.

Anonim Felhasználó2017. 12. 02.

  Kellemes ízű, a gyerekek is szívesen megeszik.

Anonim Felhasználó2017. 11. 14.

  Jó ízű, elég magas a hatóanyagtartalma. Azoknak akik nem szívesen, esetleg nem tudják lenyelni a tablettákat remek választás..

Anonim Felhasználó2017. 09. 23.

  nem kaptam meg

András2017. 03. 05.

  Egészséges és finom egyszerre

Anonim Felhasználó2016. 11. 25.

  Nagyon finom, kettőt is szedek egy nap, mert D vitaminból sosem elég.

Még több mutatása