New Waves Relax Gőzfürdő Illatosító Emulzió 100 Ml

New Waves Relax Gőzfürdő Illatosító Emulzió 100 Ml

Nincs raktáron

Aroma kompozíció: Klementin, Narancs, Rozmaring, Levendula, Fahéj. Frissítő, nyugtató, közérzetjavító. Emésztésjavító, bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő. Általános működésszabályozó, szíverősítő, vérnyomás-szabályozó.

Kosárba
EAN kód:5999567690968
Márka:New Waves
Kiszerelés:100 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

New Waves Relax Gőzfürdő Illatosító Emulzió 100 Ml Részletes leírás

Aroma kompozíció: Klementin, Narancs, Rozmaring, Levendula, Fahéj.

Frissítő, nyugtató, közérzetjavító. Emésztésjavító, bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő. Általános működésszabályozó, szíverősítő, vérnyomás-szabályozó. Antiszeptikus, különösen a légúti megbetegedések esetén. Jótékony hatását a gőzfürdőzés fokozza, a méregtelenítés tökéletesebb.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.