Nature Time Jégcitrom Gőzfürdő Illatosító Emulzió 100 Ml

Nature Time Jégcitrom Gőzfürdő Illatosító Emulzió 100 Ml

Nincs raktáron

Aroma kompozíció: Citrom, Borsmenta A készítményben mindkét illóolaj jótékony hatása együttesen érezhető és élvezhető. Kellemes hűsítő érzet mellett csökkenti a gyulladásos tüneteket. .

Kosárba
EAN kód:5999567692429
Márka:Nature Time
Kiszerelés:100 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nature Time Jégcitrom Gőzfürdő Illatosító Emulzió 100 Ml Részletes leírás

Aroma kompozíció: Citrom, Borsmenta

A készítményben mindkét illóolaj jótékony hatása együttesen érezhető és élvezhető. Kellemes hűsítő érzet mellett csökkenti a gyulladásos tüneteket.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.