Csuta Zsírtalan szójaliszt

Csuta Zsírtalan szójaliszt

Raktáron

Finomra őrölt, pörkölt szójababból készült. Glutént nem tartalmaz, ezért sütéskor csak részben (kb. 20%-ban) helyettesíthető vele a búzaliszt. Gluténmentes, így lisztérzékenyek is fogyaszthatják. Magas tápértéke (fehérje- és zsírtartalom) miatt alkalmas lábadozó betegek étrendjének kialakításához.

887 Ft
egységár: 1,77 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999881955415
Márka:Csuta
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Csuta Zsírtalan szójaliszt Részletes leírás

Másként kell vele főzni, mert nagyobb a nedvszívó képessége, ezért több víz kell hozzá. Töltelékekbe, húskrémekbe, édes süteményekbe ideális, de a hagyományos töltött káposztába, töltött paprikába is jó. Két fajtája ismeretes, a teljes szójaliszt és a zsírszegény . A teljes szójaliszt pörköléssel készül, így mentesítik a tripszingátlótól. A pörkölés következtében kissé módosul az íze, így főként édességek készítésére alkalmas.

Felhasználási javaslat:
Főzelékeknél, mártásoknál a búzaliszt helyettesítésére használható. Süteményeknél, kenyérnél a búzaliszt 20-30%-át helyettesíthetjük szójalisztel, így magasabb fehérjetartalmú és hosszabb ideig eltartható terméket kapunk.

Tápérték 100g termékben:
Energiatartalom: 1591 kJ (380 kcal)
fehérjét min 47%
szénhidrátot 31%
ásványi anyagot max. 6,5%
nyersrostot max. 3,5%
olajat max. 2,0%
Nedvességtartalom max. 11,0%.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.