Cukor-stop Stevia csepp
Cukor-stop Stevia csepp - 1.
Cukor-stop Stevia csepp - 2.

Cukor-stop Stevia csepp

Nincs raktáron

Csak természetes édesítőszert tartalmazó energiamentes és szénhidrátmentes folyékony édesítőszer. Cukorbetegek és candidások is fogyaszthatják.  Mellékízmentes! .

Kosárba
EAN kód:7896292000971
Kiszerelés:80 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Cukor-stop Stevia csepp Részletes leírás

Csak természetes édesítőszert tartalmazó energiamentes és szénhidrátmentes folyékony édesítőszer. Cukorbetegek és candidások is fogyaszthatják. Mellékízmentes!Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2020. 02. 12.

  Nagyon jo, nincs uto- es mellekize. Aprobb hatrany hogy szerintem 2 csepp felel meg egy teaskanal cukornak. Bar en nem vagyok edes szaju egyebkent sem.

Anonim Felhasználó2019. 11. 05.

  Kiváló, nincs utóíze.Remekül édesít!

Anonim Felhasználó2016. 07. 06.

  Leírás szerint 4csepp=egy teáskanál cukor nem olyan koncentrált, mint írták! Aki 1 teáskanál cukrot használ (bárhová is) az számoljon 10-12 cseppel. Aki eddig sem használt cukrot, annak lehet, hogy jó...

Anonim Felhasználó2015. 09. 11.

  rettenet eros mellekiz

Kata2015. 02. 24.

  Cukorbetegeknek és nem cukorbetegeknek is ajánlom, mert természetes édesítőszer, káros hatás nélkül!