vEGGS vegán tojáspótló sütéshez és főzéshez 180 g

vEGGS vegán tojáspótló sütéshez és főzéshez 180 g

Raktáron

Élvezze a rántottát, a quiche-t, a frittatát, az omlettet és más tojásos ételeket ezzel a finom, 100%-ban természetes, növényi alapú tojás-alternatívával. A vEEGS omlett sütésre is kiválóan alkalmas.

1 832 Ft
egységár: 10,18 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5907222657423
Márka:vEEGs
Kiszerelés:180 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

vEGGS vegán tojáspótló sütéshez és főzéshez 180 g Részletes leírás

Elkészítési javaslat
1 tojás elkészítéséhez: vEGGs port (22 ml), 2 ½ evőkanál vizet (37 ml / 37 g) és fél teáskanál olajat (2,5 ml) keverjen simára.

Használja úgy, mint egy tojást. Készítsen tojásrántottát a kívánt számú tojással. Öntse a keveréket egy olajozott, előmelegített, tapadásmentes serpenyőre. Süsse kb. 5 percig, óvatosan keverje össze, hajtogassa és válassza szét tetszés szerint.

Omlett quiche és hasonló ételek elkészítéséhez tej vagy tejszín hozzáadása nem ajánlott.

Összetevők: borsóliszt, borsófehérje-koncentrátum, csicseriborsóliszt, növényi rostok, élesztőkivonat, himalája fekete só, természetes sűrítőszer, guargumi, xantángumi, természetes szín: növényi karotinoidok, természetes aroma.

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia1438 kJ/341 kcal
Zsír 2,9 g
amelyből telített zsírsavak 0,5 g
Szénhidrát 46 g
amelyből cukor 2 g
Fehérje24 g
Só 2,3 g
Élelmi rost 19 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.