vEGGs vegán tojáspótló 102 g

vEGGs vegán tojáspótló 102 g

Raktáron

A vEGGs 100%-ban növényi alapú tojáspótló, sütéshez, főzéshez, természetes alapanyagokból. Egy könnyen használható tojás alternatíva. Felhasználható receptekben, ahol a tojás a kötőanyag. .

1 681 Ft
egységár: 16,48 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5907222657041
Márka:vEEGs
Kiszerelés:102 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

vEGGs vegán tojáspótló 102 g Részletes leírás

Használjon vEEG-eket olyan receptekben, ahol a tojás kötőanyag *. Számtalan receptben remekül fog teljesíteni: sütik, sütemények, palacsinták, gofri, panírozás, húsgombóc, hamburgerek, galuskák, házi tészták és még sok más. Receptjeiben ugyanannyi vEEG-t használjon, mint csirketojást. 1 vEEGs "tojás" térfogata megegyezik 1 nagy csirke tojással.

Elkészítési javaslat:
Egyszerűen keverje össze a vEGGs port vízzel és nézze meg, hogyan alakul vegán tojássá mindössze 3 perc alatt! A tasakban található 2 nagy kanál víz + 1 kis kanál tojáspor = kézi habverővel keverje csomómentesre és hagyja pihenni 3 percig = így készül 1 db tyúk tojásnak megfelelő vEGGs tojás.

A vEEGs gluténmentes, GMO mentes, kémiai adalékanyagoktól mentesek, fenntarthatóak és stabilak.
A vEEGs - fenntartható és együttérzőbb választás. Használata a főzéshez és sütéshez kedvező hatással van a környezetre. A vEEGs csomag 100%-ban növényi eredetű és biológiailag lebomló! 

Felbontás után a csomagolást visszazárva, száraz, hűvös helyen tárolandó, közvetlen napfénytől védve 5-25°C között.

Összetevők: Tápiókaliszt (manióka), Burgonyakeményítő, Útifűmag héj, Inulin (cikoria gyökérrost), Sűrítőanyag: guargumi*, Himalája fekete só (kala Namak)**, Természetes szín: növényi karotinoidok, * a guargumi egy teljesen természetes por, amelyet szárított guar babból nyernek, ** A Kala Namak só tojásszerű illatot kölcsönöz a terméknek.

Átlagos tápérték 100 g termékben: 
Energia1264 kj /301 kcal
Zsír1,4 g - amelyből telített 0,3 g
Szénhidrát56 g - amelyből cukrok 2,3 g
Rost27 g
Fehérje 2,8 g
Só 1,9 g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.