Orgran gluténmentes tojáshelyettesítő por 200 g

Orgran gluténmentes tojáshelyettesítő por 200 g

Raktáron

Sütéshez-főzéshez ideális Orgran gluténmentes tojáshelyettesítő por. Egy csomag kb. 66 tojással egyenértékű. Akár habcsókhoz is használható!  A legtöbb receptben felhasználható, de nem készíthető vele rántotta, főtt-, buggyantott- vagy sült (tükör) tojás! .

2 765 Ft
egységár: 13,82 Ft / g
Kosárba
EAN kód:720516010552
Márka:Orgran
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Orgran gluténmentes tojáshelyettesítő por 200 g Részletes leírás

Használata:
1 egész tojás helyettesítésére: adjon 1 teáskanál (3 g) tojáshelyettesítőt 2 evőkanál (30 ml) vízhez,
1 tojásfehérje helyettesítésére: adjon 1 teáskanál (3 g) tojáshelyettesítőt 1 evőkanál (15 ml) vízhez,             
1 tojássárgája helyettesítésére: adjon 1 teáskanál (3 g) tojáshelyettesítőt 1/2 evőkanál (7,5 ml) vízhez 

Vegán habcsók recept:

Összetevők:
Orgran tojáshelyettesítő por: 60 g
Porcukor: 60 g
Hideg víz: 90 g
Citromlé: 1 teáskanálnyi elhagyható

Elkészítése: A tojáshelyettesítő port a hideg vízzel elkeverjük. Fontos, hogy hideg víz legyen, lehetőség szerint hűtő hőmérsékletű víz. A tojáspótlót a hideg vízzel 10 percig keverjük a robotgép legnagyobb fokozatán. Majd hozzáadjuk a citromlevet és hozzászitáljuk a porcukrot. Először lassú fokozaton összekeverjük az összetevőket, majd újra a legmagasabb fokozatra kapcsolva további 10 percig keverjük. Akkor jó, ha egy nagyon sűrű elegyet kapunk.
Vigyázni kell, mert túlkeverhető és akkor elfolyósodik. Ugyanúgy színezhető Fractal géllel, mint a sima habcsók. Valószínűleg másfajtával is, de ezzel biztosan. Ebből a mennyiségből kb. 20 db habcsók lesz, de készíthető vele habkarika is. Sütőpapírral fedett tepsire nyomjuk a kívánt formát, majd sütőben hőlégkeverésen 70 fokon szárítjuk kb. 3 órán keresztül. A hőfok azért függ a sütőtől is. Időnként érdemes kinyitni a sütőt, kiengedni a gőzt.
Hibák, amelyek miatt nem sikerülhet: nem elég hideg a víz, egyszerre összekevertünk mindent és nem külön kavartuk ki a tojáspótlót a porral vagy pedig túlkevertük a második keverés során.

Glutén- Tej- Búza- Szója- Tojás- Élesztő- Csonthéjas- és GMO mentes. Vegán. Kóser. Nem tartalmaz mesterséges színezéket és tartósítószert sem. NYOMOKBAN SEM TARTALMAZ ALLERGÉNT.

Összetevők: Burgonyakeményítő, Tápióka keményítő, Térfogatnövelő: Kalcium-karbonát. Citromsav. Növényi eredetű stabilizátor, metil-cellulóz

Tápérték 100 g termékben: Energia 1313 kJ, 314 kcal, Fehérje 0,2 g, Zsír 0,3 g, ebből telített savak 0,1 g, Szénhidrát 70,5 g, ebből cukor 0 g, Rost 2,9 g, só 0,17 g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.