Greenmark bio útifű maghéj 200 g

Greenmark bio útifű maghéj 200 g

Raktáron

A szervezet és az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges a megfelelő rost mennyiség fogyasztása, segíti a tápanyagok felszívódását. Kúraszerű fogyasztása rendezi az emésztést, megszűnteti a székrekedést, csökkenti az éhségérzetet.

2 719 Ft
egységár: 13,6 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999884931904
Márka:Greenmark
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Greenmark bio útifű maghéj 200 g Részletes leírás

Oldható rostanyag tökéletes forrása az útifű mag, amely vízből képes a saját tömegének a húszszorosát magába szívni. Ezáltal létrejön egy lágy zselé, ami elkezd felszívódni a béltraktusban. Ez segíti a toxikus anyagok eltávolítását, valamint segít megelőzni, hogy ezek az anyagok hosszú időt töltsenek a belekben.

Segít az étel emésztését lassítani a gyomorban, és az étkezés után fokozza a teltségérzetet.

Tápanyagtartalom 100g-ban:
Kalória kJ / kcal 798 kJ 
Fehérje 1,9 g
Szénhidrát/Cukor 1,7 g
Zsír/Telített zsír 0,6 g
Rost 85 g
Nátrium 0.06 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.